Ενότητα, ανατροπή και έργο για το Μαρούσι: Παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων

1796
ενότητα

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30-1-2019, στον Πολυχώρο “ΒΑΒΕΛ”, με την παρουσία πλήθους συμπολιτών μας και σε κλίμα ενθουσιασμού, η παρουσίαση των πρώτων 20 υποψηφίων,  δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι”, η οποία δυναμικά και με συνέπεια, θα διεκδικήσει τη θέση της στις  επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, για τον Δήμο Αμαρουσίου.

Στην ομιλία του, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος, Λευτέρης Μαγιάκης, αναφέρθηκε στις βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης για το Δήμο και την Αυτοδιοίκηση, προσδιόρισε  τις κόκκινες γραμμές που οριοθετούν την παράταξη απέναντι στις συστημικές παρατάξεις αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Φίλες και φίλοι,

Στην πρώτη αυτή ομάδα υποψηφίων συμμετέχουν συμπολίτες μας  με εμπειρία και γνώση στην Αυτοδιοίκηση, κοινωνική και συνδικαλιστική δράση , συμμετοχή στους τοπικούς συλλόγους και κοινωνικούς φορείς της πόλης, τα τοπικά κινήματα. Αλλά και απλοί πολίτες, που αποφάσισαν να συμπορευθούν μαζί μας για πρώτη φορά και να  φέρουν στην παράταξη φρεσκάδα, καινούργιες ιδέες και όρεξη για αγώνα! Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων η εντιμότητα, η ανιδιοτελής προσφορά, η  συνέπεια, η αγωνιστικότητα και η σταθερότητα στην επιδίωξη των στόχων τους. Η εμπειρία, η γνώση, η εντιμότητα, η συνέπεια και η αταλάντευτη στάση μας- για 15 και πλέον χρόνια στα Διοίκηση του Δήμου – αποτελούν εχέγγυα για την πολιτική που θα ακολουθήσουμε σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας στο δήμο Αμαρουσίου.

Ζητάμε την ενεργό συμμετοχή σας και όχι απλά την ψήφο σας!

Να είστε απολύτως βέβαιοι,  πως εμείς θα είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας

Θα προχωρήσουμε μαζί  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ»

Απηύθυναν χαιρετισμό οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι νέοι υποψήφιοι, Κατερίνα Ψάλτη και Βελισάριος Ελευθερίου καθώς και οι υποψήφιοι/ες δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Αναλυτής (εκπρόσωπος ΕΝΑΜ), Δώρα Δαβή και Χριστίνα Κιτσάκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης και χαιρέτισαν τους συμμετέχοντες ο Μ. Πάγκαλος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Θ. Κοκκόρας  ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Σικιαριδείου, ο πρώην υπουργός και συμπολίτης μας Δ. Στρατούλης, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Προοδευτικού Κινήματος Ν. Σπέντζος και οι πανεπιστημιακοί Γ. Μάρδας και Θ. Σταυρόπουλος.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της παράταξης και την ανταλλαγή ευχών για Υγεία, Ειρήνη, Δύναμη και Πρόοδο το 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας