Εμβολιάζεσαι ή εξοντώνεσαι!-Κοροϊδεύουν όταν λένε ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός.

2206
εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός

Αν εργαζόμενος/η δεν θέλει για λόγους που αυτός προβάλλει να εμβολιαστεί, θα είναι υποχρεωμένος δύο φορές τη βδομάδα να κάνει Rapid test ή pcr και να πληρώνει ο ίδιος το τίμημα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα πρέπει να επιβαρύνονται μηνιαίως με ένα σημαντικό ποσό από τον πενιχρό μισθό τους, προκειμένου να συνεχίσουν να εργάζονται χωρίς εμβολιασμό.

Πόσοι και πόσες εργαζόμενοι και εργαζόμενες μπορούν να ανθέξουν αυτήν την οικονομική αιμορραγία, όταν μάλιστα ο μισθός τους είναι πενιχρός και με το ζόρι τα βγάζουν φτωχικά πέρα;

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας! Το δίλλημα που θέτει η κυβέρνηση σε κάθε εργαζόμενο είναι: εμβολιασμός ή οικονομική εξουθένωση.

Έτσι, ο εμβολιασμός γίνεται στην πράξη υποχρεωτικός κατά πλήρη παραβίαση του Συντάγματος και των διεθνών Ιατρικών Κανονισμών και μάλιστα υποχρεωτικός μέσω μεθόδων εκβιασμού και πειθαναγκασμού που εξευτελίζουν τον άνθρωπο και προσομοιάζουν με φρικτό βασανιστήριο.

Ξαναγυρίζουμε λοιπόν στον μεσαίωνα με την επίκληση της επιστήμης;

Ή μη μας πείτε ότι μπορεί να ανθέξει ο απλός εργαζόμενος την αναστολή εργασίας, δηλαδή να μην εργάζεται επ’ αόριστον, να μην πληρώνεται και να μην ασφαλίζεται.

Δυστυχώς αυτή η τιμωρία ξεπερνάει και πιο σαδιστικές μεθόδους των μεσαιωνικών ιερατείων! Πάντα, φυσικά, για το καλό μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας