Ελλάδα, το πιο αξιόπιστο προτεκτοράτο

1363
ελλάδας

Κι αυτή ακόμα η εθελοδουλία έχει όρια.

Δυστυχώς όμως το προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάς δεν μασάει από τέτοιου είδους περιορισμούς.

Η υποτέλεια της δεν γνωρίζει φραγμό στην υπονόμευση των πιο ζωτικών και μύχιων συμφερόντων της.

Για αυτό η κατεστημένη ξεπουλημένη Ελλάδα έφτασε στο εξευτελιστικό κατάντημα να ταχθεί στο πλευρό του Τούρκου εισβολέα στην Ιντλίμπ της Συρίας και να υποστηρίξει την απόφαση της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε για να σταματήσουν οι συριακές επιχειρήσεις στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, γιατί είναι αυτές που, τάχα, επιτείνουν τα κύματα των προσφύγων από την περιοχή.

Καλά το ακούσατε!

Τα κύματα των προσφύγων από την Ιντλίμπ δεν τα προκαλεί ο Τούρκος εισβολέας ούτε οι τζιχαντιστές και ακραίοι ισλαμιστές δορυφόροι και σύμμαχοι του.

Τα προσφυγικά κύματα  στην Ιντλίμπ τα προκαλεί ο Συριακός στρατός, που γυρεύει να απελευθερώσει την επαρχία της Συρίας και να την απαλλάξει από την τουρκική σατραπεία, τον τουρκικό εποικισμό και την τζιχαντιστική βαρβαρότητα.

Εξίσου υποτελής και αθλιεστάτη φαντάζει η θέση της Αθήνας να συνεχίζει και μετά το προκλητικό και παράνομο Τουρκολυβικό μνημόνιο, να αναγνωρίζει ως νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης τα ανδρείκελα της Άγκυρας στην Τρίπολη υπό τον Σάρατζ, όταν μάλιστα ο τελευταίος ελέγχει λιγότερο από το 20% του Λιβυκού εδάφους.

Δωσίλογοι” να εφάρμοζαν στην Αθήνα αυτές τις επιλογές, θα δίσταζαν να τραβήξουν τόσο μακριά το σχοινί της εξυπηρέτησης τρίτων και της υποταγής σε τρίτους, προκαλώντας ευθεία ζημία και υπονόμευση των πλέον ζωτικών και των πλέον αναμφισβήτητων κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας.

Και ύστερα ζητάνε κάποιοι “αφελείς” να επιχειρήσει η Ελλάδα άνοιγμα σε αυτήν την συγκυρία, που οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας διανύουν βαθιά κρίση, προς τη Μόσχα για να προωθήσει την ελληνορωσική συνεργασία, η οποία έχει περιπέσει στο ναδίρ, παρ’ ότι είναι τόσο απαραίτητη στις μέρες μας για την ασφάλεια της πατρίδας μας.

Εδώ οι υπάλληλοι των Αθηνών δεν τολμάνε τα πλέον στοιχειώδη και αυτονόητα: να πούνε ένα μεγάλο “ΟΧΙ” στον Τούρκο εισβολέα στη Συρία, που είναι εισβολέας και στη Λιβύη και κυρίως είναι εισβολέας και κατακτητής στην Βόρεια Κύπρο, όπως παραμένει εισβολέας και στα Ίμια, που κατέληξαν με τη “βούλα”του ελληνικού κατεστημένου γκρίζα περιοχή και θα τολμήσουν άνοιγμα σχέσεων με τη Ρωσία, τον κατεξοχήν αντίπαλο της μεγάλης προστάτιδας μας, των ΗΠΑ;

Η Ελλάδα είναι πολύ αφοσιωμένη στη “δουλοπρέπεια” της για να διαπράξει τόσο μεγάλη ατιμία στους προστάτες-νεοαποικιοκράτες της.

Προτιμά τον ευνουχισμό, ακόμα και τον εθνικό ακρωτηριασμό, παρά να προβεί σε μια τέτοιου μεγέθους απείθεια!

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας