Εκπληκτικός Ολυμπιακός (4-0 την Κράσνονταρ) και η Ελλάδα πλησιάζει την Κύπρο

863
ολυμπιακός

Εκπληκτική βραδιά για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο! Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν της ρωσικής Κράσνονταρ με 4-0 στο Γ. Καραϊσκάκης και έκαναν άλμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Η νίκη του Ολυμπιακού από μόνη της έδωσε 200 βαθμούς στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει πως πλησιάσαμε τη 15η Κύπρο στους 1.300 βαθμούς. Η Ελλάδα έχει πλέον 23.700 βαθμούς και η Κύπρος 25.000.

Αν ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει τη δουλειά την ερχόμενη Τρίτη (27/8, 22:00) και προκριθεί στους ομίλους του Champions League, τότε θα πάρουμε 800 πόντους. Αυτόματα σε μία τέτοια περίπτωση πλησιάζουμε στους 300 πόντους από τους Κύπριους. Εφόσον ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δώσουν επίσης βαθμούς στην Ελλάδα (έστω μία νίκη η ΑΕΚ και μία νίκη και μία ισοπαλία ο ΠΑΟΚ και οι δύο στα play offs του Europa League) και ο ΑΠΟΕΛ αποκλειστεί από τον Άγιαξ, τότε η Ελλάδα θα ξεπεράσει τους Κύπριους και θα πάει στη 15η θέση.

Να υπενθυμίσουμε, βέβαια, πως οι Κύπριοι έχουν και τον Απόλλωνα στο Europa League, αλλά η ομάδα από την Λεμεσό έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Η βαθμολογία της UEFA μετά τους αγώνες της Τετάρτης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας