Εικόνες μαζικής υστερίας στη Ν.Υόρκη για ένα δωρεάν self-test-Κάλεσαν την αστυνομία

660
Εικόνες μαζικής υστερίας στη Ν.Υόρκη

Ζούμε πράγματι σε μια εποχή μαζικής ψύχωσης όπου ο κόσμος αντιδρά όπως τον καθοδηγούν και τον διατάσσουν (στην ουσία) τα όργανα προπαγάνδας των κυβερνήσεων;

Αυτό το ερώτημα είχε διατυπώσει σε πρόσφατη ομιλία του στην πόλη Τάμπα της Φλόριντα, ο Dr Robert W. Malone, σχετικά με το φαινόμενο της Μαζικής Ψύχωσης/Ύπνωσης που παρατηρείται σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας, το οποίο αδυνατεί να ακολουθήσει τα επιστημονικά δεδομένα και παραμένει πιστό στο επίσημο αφήγημα και στην πληροφόρηση μεγάλων ΜΜΕ.

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την διατύπωση του ερωτήματος αυτού και η απάντηση ήρθε από τη Νέα Υόρκη. Γιατί μόνο ως μαζική ψύχωση ή και ύπνωση μπορεί να χαρακτηριστεί το θέαμα που κατέγραψαν οι κάμερες όταν πλήθη πολιτών κόντεψαν να ποδοπατηθούν μεταξύ τους για να πάρουν μόνο και μόνο ένα δωρεάν self-test.

Τέτοιες εικόνες βλέπουμε συνήθως όταν μοιράζουν χρήματα ή…  τρόφιμα για αστέγους, όχι μόνο στη Νέα Υόρκη, αλλά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Το να βλέπει όμως κάποιος εκατοντάδες πολίτες να σπρώχνονται μεταξύ τους για να πάρουν στα χέρια τους ένα και μόνο self-test σίγουρα προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε στο Μπρούκλιν όπου το συνεργείο που μοίραζε τα δωρεάν self-test είχε 2.000 συσκευασίες στη διάθεσή του, αλλά όταν αυτές τελείωσαν ο κόσμος άρχισε να κινείται απειλητικά εναντίων τους.

Ήταν μάλιστα τέτοια  η ένταση που δημιουργήθηκε που στο τέλος κλήθηκε η αστυνομία για να επιβάλλει την τάξη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας