Διαμαρτυρία της ΛΑΕ για Merkel, υπό κλοιό ΜΑΤ στο αστυνομοκρατούμενο Σύνταγμα

2004
λαε

Μπλοκ της ΛΑ.Ε, αψηφώντας το κλίμα τρομοκρατίας στην αστυνομοκρατούμενη Αθήνα, τις χουντικές απαγορεύσεις συνάθροισης και πορείας ενάντια στην παρουσία Μέρκελ, διαδήλωσε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στη Γερμανίδα Καγκελάριο, την ώρα που αυτή βρισκόταν στην Πλατεία Συντάγματος και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, καταθέτοντας με περισσή ειρωνεία, στεφάνι για τους Έλληνες πεσόντες θύματα της γερμανικής ναζιστικής θηριωδίας που αρνείται να δικαιώσει, ενώ την ίδια στιγμή αρνείται και κάθε συζήτηση για το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές επανορθώσεις.

Το μπλοκ της ΛΑ.Ε εμποδίστηκε βίαια να προσεγγίσει περισσότερο την πλατεία Συντάγματος από σιδερόφρακτες διμοιρίες των ΜΑΤ, παραμένοντας στο ύψος της Μεγάλης Βρετανίας, ωστόσο δόθηκε ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας τόσο για την Άνγκελα Μέρκελ και τον Αλ. Τσίπρα, όσο για το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο.

Το μπλοκ της ΛΑ.Ε κρατούσε πανό με σύνθημα «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ» στοχεύοντας τη Γερμανίδα Καγκελάριο και φωνάζοντας συνθήματα όπως:

  • ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ / ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΣΚΑΣΜΟΣ
  • ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ’40 / ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ
  • ΝΑΤΟ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ / ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΑΡΑΝΕ ΠΡΟΣΟΧΕΣ
  • ΤΣΙΠΡΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ / Ο ΛΑΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΕΡΚΕΛ GO BACK
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη σημερινή διαμαρτυρία της Λαϊκής Ενότητας ενάντια στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας