Δημοσκοπήσεις του αέρα σε διατεταγμένη υπηρεσία

2774

Το ψέμα και η χειραγώγηση είναι το πλέον ουσιαστικό στοιχείο της παρακμιακής περιόδου που περνάμε.
Αυτό το ψέμα εκπέμπουν καθημερινά, εν είδει πλύσης εγκεφάλου, τα μέσα ενημέρωσης και οι στημένες δημοσκοπήσεις, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του ελέγχου του πολιτικού συστήματος ενάντια σε όσες δυνάμεις το αμφισβητούν στην πράξη και προτείνουν εδώ και τώρα την ανατροπή του με μια ρεαλιστική και ριζοσπαστική εναλλακτική λύση.
Σύμφωνα με ομολογίες των ίδιων των δημοσκόπων στα δέκα τηλεφωνήματα που κάνουν, μόνο δυο απαντούν στις ερωτήσεις τους. Δηλαδή το 20%. Οι άλλοι δεν απαντούν ή και τους βρίζουν.
Τώρα, από αυτό το 20%, περίπου, το 50%, σύμφωνα για παράδειγμα με την πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos για λογαριασμό του Tvxs, δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει, δεν ξέρει, δεν απαντά, λευκό, άκυρο, δεν θα ψηφίσει κλπ.
Επομένως, τα όποια αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων μαγειρεύονται μέσα στο 10% των πολιτών και κατευθύνονται προς χειραγώγηση και προπαγάνδιση σε όλα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία φιλοξενούν της διάτρητες δημοσκοπήσεις σε περίοπτη θέση, διαμορφώνοντας στερεότυπα και εικόνες προσανατολισμού.
Μιλάμε για ένα από τα πλέον βρώμικα και στημένα πολιτικά παιχνίδια φανερής εξαγοράς που γίνονται μπροστά στα μάτια μας.
Τίποτα δεν μπορεί να επιβιώσει στην ιστορική συγκυρία χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς μια βαθιά τσέπη που να του διασφαλίζει την δημοσκοπική στήριξη.
Αν δείτε προσεκτικά τα δημοσκοπικά ευρήματα της Palmos για το Tvxs, θα αντιληφθείτε το στημένο παιχνίδι.
Μπορεί ο ο ΣΥΡΙΖΑ να καταρρέει αλλά οι ψηφοφόροι του, όσοι δεν πάνε στην ΝΔ του Μητσοτάκη, η οποία φουσκώνεται, γιατί συμφέρει ως εναλλακτική λύση, μένουν μετέωροι.
Την ίδια ώρα κερδίζουν υποτίθεται έδαφος στα αριστερά εκείνες οι δυνάμεις που δεν απειλούν άμεσα το σύστημα, τρομοκρατούν για την έξοδο από το ευρώ και την ρήξη με την ΕΕ και παραπέμπουν την διέξοδο αποκλειστικά στην ”σοσιαλιστική επανάσταση”, η οποία αν δεν μπορεί να επιτευχθεί τώρα, θα ήταν χίλιες φορές προτιμότερο να μην διαταραχθεί με ”αυταπάτες” το σύστημα.
Μιλάγαμε κάποτε για τον όπιον του λαού.
Το σημερινό όπιο είναι ο έλεγχος των μέσων ενημέρωση και των δημοσκοπικών αποτελεσμάτων.
Γιατί έτσι κάποιοι αποφασίζουν πριν από εμάς, για μας και σε βάρος μας.
Και δεν μιλάμε για πρωταπριλιάτικο ψέμα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας