Σκληρές αποδοκιμασίες προς τον Γ. Σταθάκη στην πόλη της Κοζάνης. Κατακραυγή για το ξεπούλημα της ΔΕΗ

4102
σταθάκη

Ψυχρολουσία για τον κατά τα άλλα «ψυχρό» υπουργό Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, υπήρξε η γενική λαϊκή κατακραυγή που συνάντησε στην φτωχοποιημένη πόλη της Κοζάνης, η οποία μετά το ξεπούλημα της ΔΕΗ και ειδικότερα των λιγνιτικών της μονάδων που επιχειρεί η κυβέρνηση, κινδυνεύει να δεχθεί η ίδια και ολόκληρη η περιοχή της Δυτ. Μακεδονίας την χαριστική βολή.
Χαρακτηριστικά καταγράφηκε η φωνή πολίτη που απευθυνόμενος στον Γ. Σταθάκη του φώναξε σκαιότατα: «Δεν σε θέλουμε λιποτάκτη».
Ο Γ. Σταθάκης παρά την «ψυχρότητά» του απώλεσε κυριολεκτικά την ψυχραιμία του και αποχώρησε εκνευρισμένος από το κατάμεστο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Μακεδονίας, όταν ομιλητής καυτηρίασε το «σαρδόνιο», όπως το χαρακτήρισε, χαμόγελό του, κάτω από το οποίο υποκρύπτει τις κάκιστες προθέσεις του σε βάρος της ΔΕΗΟ Γ. Σταθάκης επανήλθε στο Συμβούλιο λίγο αργότερα αφού ηρέμησε και άκουσε τις συμβουλές των ψυχραιμοτέρων.
Η γενική κατακραυγή και οι κινητοποιήσεις σε βάρος του Γιώργου Σταθάκη αφορούν όχι απλώς το πρόσωπό του αλλά την ίδια την κυβέρνηση και όλο το βρώμικο μνημονιακό μπλοκ δυνάμεων και υποδηλώνει τις κοινωνικές θύελλες που θα επακολουθήσουν αν κλείσει η άγρια συμφωνία της δεύτερης αξιολόγησης.
Σημειώνω, επίσης, την μεγάλη υποκρισία των αντιδράσεων της ΝΔ, η οποία αφού έχει ασελγήσει σε βάρος της ΔΕΗ και υπέρ της πώλησής της (βλ. μικρή ΔΕΗ), χύνει τώρα για αντιπολιτευτικούς λόγους κοροϊδίας της κοινής γνώμης κροκοδείλια δάκρυα! Δεν γλιτώνει το «φτύσιμο».
Έρχονται πολιτικές και κοινωνικές θύελλες!
kozan2 kozan4 kozan6aithousa2aithousa3

Ν.Ζ

1 σχόλιο

  1. Δλδ να πιστέψουμε ότι ο Σταθάκης είναι τόσο μαλάκας που πήγαινε στην Κοζάνη να ζήσει μιαν αποθέωση! Υπερβολικό ε;
    Αναρωτιέμαι, πιστεύει ο αρθρογράφος ότι μέσα από αυτές τις σφαλιάρες που θα φάει ο ελλ. λαός τον επόμενο μήνα θα εγερθεί πολιτικά και θα ψηφίσει αριστερά; Αριστερότερα τέλος πάντων του ΣΥΡΙΖΑ; Σιγά! Έχει 200 χρόνια σχεδόν που τρώει κατραπακιές και τα 7 τελευταία χοντρό ξύλο και δεν μασάει!
    ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει ακριβώς επειδή του χαιδεύει τ’ αυτιά! Θέλει πολλά χρόνια πολιτικής μόρφωσης και ανάπτυξης της κοινωνκής συνείδησης για να αναλάβει ο λαός τις τύχες του στα χέρια του. Ή εναλλακτικά η διαδικασία μπορεί να συντομέψει μέσα από εκρηκτικές διεργασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας