Αντετοκούνμπο: «Θέλω να νιώθω πως θα ξεπεράσω ΛεΜπρον και Ντουράντ»

892
αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει και φέτος να κινείται σε εξαιρετικά επίπεδα απόδοσης, την ώρα που από έγκυρα χείλη έρχεται η… προειδοποίηση ότι η βελτίωση του σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Ο Greek Freak θεωρείται αστέρας πρώτης γραμμής πλέον και οι συγκρίσεις με τους καλύτερους γίνονται σε καθημερινή βάση. Οι πιο διαδεδομένες είναι αυτές με τον Κέβιν Ντουράντ λόγω ίδιου σωματότυπου και αρκετών ίδιων κινήσεων αλλά και του ΛεΜπρον Τζέιμς που είναι το «μέτρο» για κάθε φέρελπι μπασκετμπολίστα που θέλει να γίνει μεγάλος την τελευταία 5ετία.

Τι απαντά όμως ο Αντετοκούνμπο στις συγκρίσεις αυτές; Ο Έλληνας φόργουορντ παραμένει ταπεινός αλλά συνάμα εξαιρετικά φιλόδοξος κάτι που φαίνεται από την τελευταία τοποθέτησή του επί του θέματος:

«Με ξέρετε. Δεν πρόκειται να πω ούτε ότι δεν είμαι, ούτε ότι είμαι καλύτερος από τον ΛεΜπρόν και τον Ντουράντ. Κι αυτό γιατί θέλω να αισθάνομαι ότι πάντα κάποιον κυνηγάω. Θέλω να νιώθω ότι μπορώ να γίνω καλύτερος. Ο ΛεΜπρον είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Ο KD είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ που έχουν παίξει μπάσκετ. Το κάνουν αυτό για πολύ καιρό. Κι αυτό είναι που θέλω να κάνω κι εγώ. Θέλω να βρίσκομαι στην 14η ή στη 15η σεζόν μου στη λίγκα και να κάνω ό,τι κάνω τώρα, ή κι ακόμα περισσότερα».

*Πηγή: to10.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας