Άλμπερτ Μπουρλά, Έλληνας επικεφαλής κολοσσού Pfizer: Εφικτό το εμβόλιο τον Οκτώβριο

2247
μπουρλά

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι εφικτό έως τον Οκτώβριο, υπογραμμίζει στην “Καθημερινή” ο ελληνικής καταγωγής Άλμπερτ Μπουρλά, επικεφαλής του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer. Τονίζει, μάλιστα, ότι για τις έρευνες που θα οδηγήσουν στην εξεύρεση του εμβολίου και στη δημιουργία αντιικών φαρμάκων, η εταιρεία που διευθύνει έχει ήδη προϋπολογισμό 2 δις δολαρίων.

Ανάλογη είδηση για την ύπαρξη εμβολίου κατά του κορονοϊού στο τέλος του χρόνου ανακοινώθηκε και από μεγάλη φαρμακευτική βιομηχανία της Βρετανίας, από την οποία έχουν, ήδη, αγοράσει 400 εκ. δόσεις η Ιταλία, η Γαλλία, η Γερμανία και η Ολλανδία.

Ο Άλμπερτ Μπουρλά, Έλληνας που ζει τα τελευταία χρόνια στη Νέα Υόρκη και συνομιλεί τελευταία τακτικά ακόμα και με τον πρόεδρο Τραμπ λόγω της πανδημίας, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, πήγε σε ένα κοινό δημόσιο σχολείο  και όχι σε πανάκριβο ιδιωτικό ή πανάκριβο σχολείο “αρίστων“, τελείωσε την Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ και εξελίχθηκε με το σπαθί του, σε έναν από τους σημαντικότερους manager παγκοσμίως.

Εξακολουθεί όμως, να τονίζει το “Λ” όπως οι Βορειοελλαδίτες και τα καλοκαίρια έρχεται για διακοπές στη Χαλκιδική  και συχνά λέει ότι αυτό που τον κάνει διαφορετικό είναι ότι ήταν και παραμένει περήφανος Έλληνας.

Ποιος ξέρει αν ήταν στην Ελλάδα που θα ήταν καταχωνιασμένος ο περήφανος Έλληνας Άλμπερτ Μπουρλά.

Ουδείς προφήτης στον τόπο του ή δυστυχώς φταίει το σύστημά μας και η νοοτροπία μας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας