«Ψαλιδισμένες» Ελπίδες… «Τσάμπα» ήττα από την Αυστρία (0-1)

1440
τσάμπα

Τσάμπα ήττα -που δυσκολεύει την πρόκριση στο Euro- υπέστη η Εθνική Ελπίδων. Αν και είχε τις καλύτερες ευκαιρίες, αρκούσε μια αδράνεια σε κόρνερ στο 84′ για να δώσει ο Πος το διπλό στην Αυστρία (0-1).

Για τα καλά δυσκόλεψε η προσπάθεια της Εθνικής Ελπίδων να βρεθεί στο προσεχές Euro.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη υπέστη οδυνηρή ήττα από την Αυστρία στην Τούμπα (0-1) και θα χρειαστεί ανατροπή στη ρεβάνς των πλέι-οφ για να πάρει εκείνη την πρόκριση.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι της Τούμπας (κατά τη διάρκεια του οποίου οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι και είχαν ένα δοκάρι σε κόντρα του Μπάουμγκαρντνερ σε διώξιμο του Τσιμίκα), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε τον έλεγχο του αγώνα.

Έχοντας απειλήσει λοιπόν και πριν την ανάπαυλα με κοντινό σουτ του Γαλανόπουλου που απέκρουσε με τα πόδια ο Σλάνγκερ, στο δεύτερο μέρος είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες.

Πρώτα με τον Λημνιό, που πλάσαρε από απόσταση αναπνοής (μετά από γύρισμα του Κωτσόπουλου), αλλά είδε τον Αυστριακό γκολκίπερ να αποκρούει προ της γραμμής. Και έπειτα με τον ίδιο τον Κωτσόπουλο να πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά από γέμισμα του Γαλανόπουλου, αλλά να τη στέλνει πάνω από την εστία.

Το χειρότερο ωστόσο για την Εθνική δεν ήταν ότι απέτυχε να σκοράρει, αλλά ότι δέχθηκε και ένα τσάμπα γκολ. Γιατί η αδράνεια σε μια εκτέλεση κόρνερ στο 84’ πληρώθηκε ακριβά, με τον Πος να κάνει από κοντά την προβολή και να δίνει το πολύτιμο διπλό στην Αυστρία.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Νικολάου, Χατζηδιάκος, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος, Μπουζούκης (82’ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (46’ Λάμπρου), Λημνιός, Ανδρούτσος (65’ Κωτσόπουλος).

Στον πάγκο έμειναν οι: Στεργιάκης, Κυριακόπουλος, Μασούρας, Μαυρομάτης.

ΑΥΣΤΡΙΑ (Βέρνερ Γκρέγκοριτς): Σλάνγκερ, Πος, Λίνχαρτ, Γκρίπιτς (61’ Γιακούποβιτς), Ντάνσο (70’ Ντ. Μπάουμγκαρντνερ), Λόβριτς (90’+2’ Κβάσινα), Ούλμαν, Λιούμπιτς, Βολφ, Μπάουμγκαρντνερ, Ίνγκολιτς.

Στον πάγκο έμειναν οι: Πέντς, Αράζε, Μάρεσιτς, Πρόκοπ.

*Πηγή: sport-fm.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας