Τραγικά απίστευτα στην Αυστραλία: Οι ανεμβολίαστοι απαγορεύονται να βγουν από σπίτι!

1906

Ακόμα και για να πάνε τη δουλειά τους!

Αδιανότητα είναι τα όσα συμβαίνουν στην Αυστραλία, καθώς οι ανεμβολίαστοι πλέον απαγορεύεται να βγουν από το σπίτι ακόμα και για να πάνε στη δουλειά τους! 

Συγκεκριμένα η Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι επιβάλλεται νέο lockdown για ανεμβολίαστους, κατά την διάρκεια του οποίου δεν θα τους επιτρέπεται να πάνε έξω για άσκηση ή να πάνε στη δουλειά.

Τα επαχθή νέα μέτρα ανακοινώθηκαν από τον επικεφαλής υπουργός της περιοχής, Michael Gunner!

«Οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορούν να συνεχίσουν όπως ήταν. Για τα άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα, οι κανόνες lockdown θα ισχύουν για όλους ηλικίας 16 ετών και άνω», είπε ο κ. Gunner.

Ο ίδιος είπε ότι οι ανεμβολίαστοι πλέον θα μπορούν να βγαίνουν από το σπίτι τους μόνο για τρεις λόγους και όχι για πέντε, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. Αυτοί είναι για να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια (ανάμεσα τους και το τεστ για τον Covid-19 και ο εμβολιασμός), να πάνε σε παντοπωλείο ή φαρμακείο και για βοηθήσουν κάποιο μέλος της οικογένειας που δεν μπορεί να συντηρηθεί μόνο του. 

Στους ανεμβολίαστους απαγορεύεται μάλιστα να ταξιδέψουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 χιλιομέτρων από το σπίτι τους, εκτός και αν πηγαίνουν σε νοσοκομείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας