Την πληρωμή των δεδουλευμένων απαιτούν οι εργαζόμενοι του “Euromedica”

1160
euromedica

Την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων και τη διασφάλιση της ομαλής μισθοδοσίας όλων των εργαζομένων του ομίλου “Euromedica”» ζητά ο Σύλλογος Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Ιατρείων και Εργαστηρίων Βόρειας Ελλάδας.

Σε ανακοίνωση σημειώνει πως «ενημερωθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι η “Farallon” (μέτοχος του ομίλου “Euromedica”) κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα για να παγώσει, όπως έγραψαν, διαφεύγοντα κέρδη της εταιρείας που πηγάζουν από το σύνολο των οικονομικών δραστηριοτήτων του ομίλου. Συγκεκριμένα, όπως γράφουν τα δημοσιεύματα, η “Farallon” συγκέντρωσε στοιχεία από όπου φαίνεται ότι μεγάλος όγκος χρημάτων συγκεντρωνόταν σε συγκεκριμένους λογαριασμούς θυγατρικών εταιρειών και διαγνωστικών κέντρων κυριότητας του μεγαλομετόχου του ομίλου “Euromedica”».

Τονίζει ότι “οι εξελίξεις σχετίζονται με τις αλλαγές στο μετοχολόγιο του ομίλου “Euromedica”, σε ανταγωνισμούς μεταξύ εταιρειών, στο ποιος θα έχει το πάνω χέρι, και θα καρπώνεται τα κέρδη του ομίλου”.

Στη μέση βρίσκονται ξανά οι χιλιάδες εργαζόμενοι του ομίλου, που τους οφείλονται πολλοί μήνες δεδουλευμένων ήδη από το 2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας