Πως στήνεται ένα τεράστιο βιολογικό πραξικόπημα

6650
αποκάλυψη
               Το φάρμακο υπάρχει, τελικά (αν το θέλουμε!!). 

Από τη Δευτέρα 2 (!!!) Μαρτίου,  το Κέντρο Ανάπτυξης Βιοτεχνολογίας (DCB) ανακοίνωσε ότι ο οργανισμός έχει ολοκληρώσει τη σύνθεση του favilavir, ενός πειραματικού φαρμάκου που χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία και την Κίνα για την καταπολέμηση του COVID-19. Το κέντρο σχεδίαζε να συνεργαστεί στενά με τις τοπικές φαρμακευτικές εταιρείες που διέθεταν την πιστοποίηση της τρέχουσας ορθής παρασκευαστικής πρακτικής από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, για την προμήθεια favilavir με την Ταϊβάν.

Το favipiravir, επίσης γνωστό ως T-705 , Avigan ή favilavir, είναι ένα αντιικό φάρμακο που αναπτύσσεται από την Toyama Chemical ( ομάδα Fujifilm ) της Ιαπωνίας με δραστικότητα κατά πολλών ιών RNA. Σε πειράματα που έγιναν σε ζώα το Favipiravir είχε δείξει τη δράση του κατά των ιών της γρίπης , τον ιό του Δυτικού Νείλου ,τον ιό του κίτρινου πυρετού , τον ιό του αφθώδους πυρετού , καθώς και άλλων φλαβινοϊών ,ιούς αραιών , κυτταροϊούς και αλφαϊούς . Είχε αποδειχθεί επίσης η δράση του κατά των εντεροϊών και του ιού “πυρετού της κοιλάδας”, Rift . Το favipiravir έδειξε περιορισμένη αποτελεσματικότητα έναντι του ιού Zika.

Ήδη από τις 21 Φεβρουαρίου του 2020, το Favipiravir ορίστηκε ως το πειραματικό φάρμακο για την αναδυόμενη COVID-19 (νέα νόσος του κοροναϊού) .

Στις 17 Μαρτίου, οι Κινέζοι αξιωματούχοι κατέληξαν ότι το φάρμακο ήταν αποτελεσματικό στη θεραπεία του COVID στο Wuhan και το Shenzhen!!

Ήδη από το 2014, η Ιαπωνία ενέκρινε το Favipiravir για τη θεραπεία ιογενών στελεχών που δεν ανταποκρίνονται στα σημερινά αντιιικά φάρμακα.

Η Toyama Chemical αρχικά ήλπιζε ότι το Avigan θα γίνει νέο φάρμακο για τη γρίπη που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Tamiflu.

Στις 22 Μαρτίου, το 2020, η Ιταλία ενέκρινε το φάρμακο για πειραματική χρήση κατά του COVID-19 και άρχισε τις δοκιμές σε τρεις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από την ασθένεια.  Ωστόσο, η Iταλική Υπηρεσία Φαρμάκων (ΑΙFA)υπενθύμισε στο κοινό ότι τα υπάρχοντα στοιχεία που υποστηρίζουν το φάρμακο είναι περιορισμένα και προκαταρκτικά., μια και το φάρμακο δεν έχει εγκριθεί στην Ευρώπη ή στις Η.Π.Α…

Στις 18 Μαρτίου, και στην ποσότητα των 120.000 σκευασμάτων, το Favipiravir εισάγεται στη μάχη κατά του Covid-19, δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Υγείας της Ταυλάνδης, Anutin Charnvirakul.Ο οποίος είπε ότι το υπουργείο είχε διαπραγματευθεί τη συμφωνία με την κινεζική πρεσβεία στη Μπανγκόκ, με την οποία κατασκευάζονται και πωλούνται στην Ταϊλάνδη κατασκευαστές φαρμάκων και ιατρικών προμηθειών.

Η κινεζική κυβέρνηση ενέκρινε τη συμφωνία και βρίσκεται στη διαδικασία επιβεβαίωσης των ρυθμίσεων, ανέφερε ο Anutin.

Για να ‘μαστε πλέον ήσυχοι, χρειαζόμαστε 50.000 δισκία Favipiravir”, είπε.”…Υπάρχουν ήδη 80.000 σκευάσματα στο απόθεμα, αλλά θα αγοράσουμε άλλα 120.000 που θα κρατηθούν στο αποθεματικό. Αν μπορούμε να πάρουμε 200.000 σκευάσματα, αυτό θα ήταν αρκετό για όλους τους ιούς της Ταϊλάνδης!.

Επί του παρόντος η γενόσημη εκδοχή του παράγεται μαζικά στην Κίνα, από την Zhejiang Hisun Pharmaceutical. Επαναλαμβάνουμε ότι το Favilavir δεν έχει εγκριθεί από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA)…

                            Και η Ελλάς, ….τώρα?

Οι Έλληνες ζουν σε μια νεκρική σιγή, με τα δελτία σε απόλυτη τρομολαγνική υστερία, παπάδες που λειτουργούν στα βουνά, στην απόλυτη καχυποψία με τον γείτονά τους, υπογράφοντας ταπεινωμένοι δελτία κίνησης, ακινητοποιημένοι και έντρομοι, μαντρωμένοι σε μια ΕΕ που τους έχει εξαντλήσει με τέσσερα απανωτά μνημόνια, φτωχοποιημένοι και ανυπεράσπιστοι, άνεργοι οι περισσότεροι, με τεράστιες ελλείψεις στο σύστημα υγείας τους, με ένα εξαντλητικό μεταναστευτικό ζήτημα, όχι πλέον σαν μια χώρα -μέλος μιας ευρύτερης ευρωπαϊκής συμμαχίας, αλλά σαν μια χώρα που υφίσταται ένα δεκαετές εμπάργκο.

Τώρα, υφίστανται και τις συνέπειες ενός παγκόσμιου βιολογικού πραξικοπήματος, γνωρίζοντας πλέον αυτό που και οι υπόλοιποι λαοί, τείνουν να γνωρίσουν καλά- ότι αν ο άνθρωπος με τη γνώση του και το εφευρετικό του πνεύμα έχει καθυποτάξει τις δυνάμεις της φύσης, οι τελευταίες παίρνουν εκδίκηση, (για λογαριασμό αυτών που τις χρησιμοποιούν με τη μεγαλύτερη πανουργία) υποβάλλοντάς τον, όσο τις χρησιμοποιεί, σε έναν αληθινό δεσποτισμό ανεξάρτητο από κάθε κοινωνική οργάνωση. (..)Κι ότι η αναγκαιότητα της εξουσίας, και δεσποτικής μάλιστα, δεν θα μπορούσε να βρεθεί περισσότερο φανερά από ό,τι σε ένα καράβι εν πλω.(Έγκελς).

Τα κοράκια ενός υπερσυσσωρευμένου Κεφαλαίου φαίνεται ότι είναι απολύτως έτοιμα, ωστόσο. Το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι  θα ενεργοποιήσει μία μαζική χρηματοδότηση, σημειώνοντας ότι περίπου 80 χώρες έχουν ήδη ζητήσει τη βοήθειά του κι ότι είναι έτοιμο να αναπτύξει το σύνολο της πιστωτικής του ικανότητας, ύψους 1 τρισ. δολαρίων!!

Μέσα σ’ αυτές τις χώρες και το ΙΡΑΝ. Ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας του Ιράν, Abdolnaser Hemmati, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου γράφει τα εξής:

“Σε επιστολή προς τον επικεφαλής του ΔΝΤ, ζήτησα 5 δισεκατομμύρια δολάρια από το ταμείο έκτακτης ανάγκης του ΔΝΤ για να βοηθηθούμε στην καταπολέμηση του κορονοϊού στη χώρα μας”.

Τόσο απλό είναι.

                                 … Και οι λαοί?

“Εκείνο που αποκαλύπτει μία κρίση όπως αυτή που ζούμε, είναι η άμεση εξάρτηση που έχουμε όλοι μεταξύ μας. Ανακαλύπτουμε σε ρεαλιστικό χρόνο πως είμαστε πολύ περισσότερο διασυνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλο, αντίθετα με όσα το βάρβαρο οικονομικό σύστημα επιδιώκει να μας κάνει να πιστεύουμε. Μπορεί να νομίζουμε πως θα είμαστε ασφαλείς εάν έχουμε καλή ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη, αλλά αν το άτομο που ετοιμάζει το φαγητό μας ή που πακετάρει τις συσκευασίες δεν έχει υγειονομική περίθαλψη ικανή και δεν μπορεί να πληρώσει για τις εξετάσεις – για να μην αναφέρουμε την ανάγκη να καθίσει σπίτι του επειδή δεν προβλέπεται αμειβόμενη άδεια ασθενείας – τότε δεν θα είμαστε ποτέ ασφαλείς. Εάν δεν φροντίσουμε ο ένας τον άλλο, κανείς μας δεν θα βρει φροντίδα. Είμαστε όλοι μας αλληλο-συνδεδεμένοι.“[Ναόμι Κλάιν-Γιατί ο κορωνοϊός είναι η «τέλεια καταστροφή», 19.03.20]

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας