Πρώτη μαζική νίκη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στον Αλμυρό

1794
αλμυρό

Πρώτη μαζική νίκη του κινήματος κατά των Πλειστηριασμών στον Αλμυρό.
 Δεκάδες πολίτες του Αλμυρού, δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς της πόλης και κοινωνικές και πολιτικές συλλογικότητες, ματαίωσαν με τη δυναμική παρουσία τους στο Ειρηνοδικείο του Αλμυρού τον πλειστηριασμό ακινήτου αγροτικής επιχείρησης την Τετάρτη 14-12-2016 με επισπεύδουσα την τράπεζα Πειραιώς. Είναι η τράπεζα που χθες αγόρασε έναντι “πινακίου φακής” την Αγροτική Τράπεζα και σήμερα προχωρά σε πλειστηριασμούς περιουσιακών στοιχείων λαϊκών και αγροτικών νοικοκυριών.
Είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχιστεί, να ενταθεί και να μαζικοποιηθεί ο αγώνας για να σταματήσουν να βγαίνουν στο σφυρί σπίτια και λαϊκές περιουσίες υπερχρεωμένων νοικοκυριών και κατεστραμμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και για να μη θεσπιστούν οι απαράδεκτοι και αντισυνταγματικοί ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Όλοι, όσοι συνδράμαμε και συμμετείχαμε στην παραπάνω μαζική αγωνιστική αντίσταση υπέρ της λαϊκής περιουσίας που αποκτήθηκε με μόχθο και ενάντια στους τοκογλύφους τραπεζών και «θεσμών» καλούμε τους πολίτες της περιοχής να μην εφησυχάζουν και να βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση, καθώς αναμένεται να ενταθεί η επίθεση ενάντια στη λαϊκή περιουσία.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα διοργανωθεί στον Αλμυρό εκδήλωση με θέμα σχετικό με τους πλειστηριασμούς, με τη συμμετοχή ειδικών και νομικών συμβούλων καθώς και μαζικών φορέων της περιοχής για το συντονισμό της αγωνιστικής παρέμβασης.
 
Επιτροπή Δημοτών του Αλμυρού Κατά των Πλειστηριασμών.
( συμμετέχουν κοινωνικές και πολιτικές συλλογικότητες,
Ενωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού,
δημοτικοί σύμβουλοι, πλήθος δημοτών )

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας