Ο Π.Λαφαζάνης Τετάρτη 6-7μμ στο VerginaTV: Νέα πτώχευση και θερμό επεισόδιο

1385
λαφαζάνης

Η “Σπίθα Ανατροπής” με τον  Παναγιώτη Λαφαζάνη ξεκινούν ξανά και εγκαινιάζουν την φθινοπωρινή παρουσία τους στο Vergina TV την Τετάρτη 9/9/2020, 6-7 μ.μ.

O Παναγιώτης Λαφαζάνης θα έχει μια άκρως ενδιαφέρουσα και επίκαιρη παρέμβαση για τις κρίσιμες εθνικές και οικονομικές εξελίξεις και θα δώσει προτεραιότητα στον εναλλακτικό δρόμο που μπορεί και πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα για να ανασυγκροτηθεί οικονομικά και να προασπίσει την ασφάλεια της.

Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή φαίνεται με την πάροδο του χρόνου, όλο και πιο καθαρά, το μεγάλο αδιέξοδο και κυρίως το μεγάλο πολιτικό κενό που οδηγεί την χώρα στον κατήφορο αφού Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν τις ίδιες καταστροφικές πολιτικές και βουλιάζουν την χώρα στο τέλμα, στην παρακμή, στη φτώχεια, στις εθνικές ταπεινώσεις και στην απώλεια ζωτικών κυριαρχικών της δικαιωμάτων.

Αυτό το πολιτικό κενό, χρειάζεται να καλυφθεί από μια νέα πολιτική πρωτοβουλία με σύγχρονο ριζοσπαστικό και ρεαλιστικό πρόγραμμα εθνικής ανεξαρτησίας, πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής και οικονομικής ανασυγκρότησης για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση της πατρίδας μας.

Η εκπομπή προβάλλεται ζωντανά:

1) Θεσσαλονίκη μέσω DIGEA – ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV
2) Cosmote Tv  – ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV (κανάλι 655)
3) Στο Web Tv του καναλιού:  https://verginanews.gr/web-tv-2/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας