Οι Κινέζοι αποκαλύπτουν γιατί ΗΠΑ φοβούνται τον πόλεμο με Ρωσία

1251
Οι Κινέζοι αποκαλύπτουν γιατί ΗΠΑ

Σύμφωνα με τον κινεζικό ιστότοπο Baijiahao, ο ρωσικός στρατός μπορεί να καταστρέψει τον αμερικανικό χωρίς πυρηνικούς πυραύλους.

Η μαχητική ικανότητα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων ανησυχεί ιδιαίτερα τις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρεται στον κινεζικό ιστότοπο Baijiahao.
Σύμφωνα με το άρθρο, οι αναλυτές από τις ΗΠΑ πρώτα απ’ όλα εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ικανότητα των ρωσικών πυραύλων. Ξεχωρίζει ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος R-36M2 «Voevoda», που έχει δυνατότητα να καλύψει απόσταση έως και 16.000 χιλιόμετρα.
«Επιπλέον, ο πύραυλος είναι ικανός να μεταφέρει ταυτόχρονα δέκα κεφαλές, κάτι που του επιτρέπει να δημιουργήσει μια κολοσσιαία, καταστροφική δύναμη. Η συνδυασμένη μαχητική ισχύς αυτού του ρωσικού πυραύλου είναι πραγματικά τρομακτική και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ΗΠΑ ανησυχούν τόσο πολύ» αναλύεται στο άρθρο.
Τονίζεται, επίσης, η σημασία του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος «Tor-M2», που είναι ικανό να καταρρίψει μαχητικά αεροσκάφη σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς και να επιτεθεί ταυτόχρονα σε τέσσερις στόχους.
Το όχημα κινείται με ερπύστριες που του προσφέρουν μεγαλύτερη κινητικότητα και είναι εξοπλισμένο με αλεξίσφαιρη θωράκιση.
Επιπλέον, διαθέτει σύστημα κάθετης εκτόξευσης που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας