Νέα πρόκληση: Ο Ζάεφ με φόντο και όραμα τη “Μακεδονία 25”

969
ζάεφ

“Φτύνει” κατάμουτρα τους ΤσίπραΚοτζιά και την “κωλοτούμπα” Μητσοτάκη ο Ζόραν Ζάεφ και αξιοποιεί την Συμφωνία για τη “Βόρεια Μακεδονία” για να χρησιμοποιεί και να οικειοποιείται το σκέτο “Μακεδονία” και όλα δείχνουν ότι είμαστε ακόμα στην αρχή.

O Σκοπιανός πρωθυπουργός, όπως και όλοι οι ομιλητές, εμφανίστηκαν στο βήμα μπροστά σε φόντο που αναγράφει «Macedonia 2025 – Ηelping Βuild a Stronger Nation» («Μακεδονία 2025 – Συμβάλλοντας στην οικοδόμηση ενός ισχυρότερου έθνους).

Παραβιάζοντας προκλητικά τη «Συμφωνία των Πρεσπών» ο πρωθυπουργός Ζάεφ, δήλωσε πως η κυβέρνησή του θα εργαστεί εντατικά για τη δημιουργία συνθηκών που θα βοηθήσουν την επιχειρηματικότητα και θα δημιουργήσουν συνθήκες δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας με στόχο τη «Μακεδονία του 2025». Ο ίδιος, όπως και όλοι οι ομιλητές, εμφανίστηκαν στο βήμα, μπροστά σε φόντο που αναγράφει «Macedonia 2025 – Ηelping Βuild a Stronger Nation» («Μακεδονία 2025 – Συμβάλλοντας στην οικοδόμηση ενός ισχυρότερου έθνους).

Το Φόρουμ «Macedonia 2025» πραγματοποιείται για χρονιά στα Σκόπια και αποτελεί ουσιαστικά μία πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσεων για την επιχειρηματικότητα, την οικονομία, την τεχνολογία, την καινοτομία κ.α. με τη συμμετοχή 50 και πλέον ομιλητών από τον πολιτικό, επιχειρηματικό κ.α κόσμο της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας