Μικρά προβλήματα σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω ανέμων

761
προβλήματα

Θυελλώδεις άνεμοι πνέουν από χθες στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά, ενώ σήμερα κινούνται από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 8 μποφόρ και ιδιαίτερα στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο φτάνουν πρόσκαιρα και τα 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Λόγω των ισχυρών ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές από το πρωί σημειώνονται προβλήματα και αλλαγές σε κάποια δρομολόγια. Στις 05:00 αντί για τις 21:00 αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά τα πλοία για Κρήτη, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί το πρωινό δρομολόγιο του super jet 2 από Πειραιά για Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Σαντορίνη.

Από το Λαύριο δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια για Κέα και για Αϊ-Στράτη, Λαύριο και Καβάλα. Κλειστό παραμένει το Ρίο-Αντίρριο.

Βροχές και συννεφιά

Κατά τα λοιπά αναμένονται αραιές νεφώσεις που στα ηπειρωτικά θα είναι πυκνότερες. Λίγες τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, τόσο έως το πρωί όσο και προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 6 έως 16, στα δυτικά ηπειρωτικά από 8 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 19, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 16, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 12 έως 20 και στη Ρόδο έως 22-23, και στην Κρήτη από 12 έως 17 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, τόσο έως το πρωί όσο και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας