Κατάντημα ΣΥΡΙΖΑ: Βαξεβάνης-Καρανίκας σωματωφύλακες Τσίπρα απέναντι στις βολές Τσακαλώτου

1402

Του κουτρούλι ο γάμος στον μνημονιακό και στυλοβάτη του παραπαίοντος και σάπιου πολιτικού συστήματος της χώρας, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βαξεβάνης και Καρανίκας – ποιοι άλλοι;-έσπευσαν να παίξουν για πολλοστή φορά το ρόλο του σωματοφύλακα του Τσίπρα, στολίζοντας με δηλητηριώδη σχόλια τον Ευκλ. Τσακαλώτο, ο οποίος από την “Καθημερινή” άδραξε την ευκαιρία να εξαπολύσει άμεσες και έμμεσες βολές κατά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη πληθαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και εκείνοι που έχουν υποκαταστήσει την πολιτική αντιπαράθεση με το πιο χυδαίο υβρεολόγιο, το οποίο μάλιστα εσχάτως το χαρακτηρίζουν ως απαύγασμα της “λαϊκότητας”, της “λαϊκής προέλευσης” τους και της “λαϊκής απεύθυνσής” τους.

Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ: Αφού διέσυρε την Αριστερά, αφού αποκατάστησε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και σορεία στελεχών του ΠΑΣΟΚ στους κόλπους του, πάει να ξεπλύνει τώρα και την ΝΔ, εξαγγέλλοντας συνεργασία μαζί της εκτός του κακού Μητσοτάκη. Αφού έφερε το τρίτο μνημόνιο και εφάρμοσε στην εντέλεια τα άλλα δύο. Αφού προσκύνησε ακόμα τη Γερμανική Ευρώπη και τον “σύμμαχο” αμερικανονατοϊκό άξονα, ζήλωσε και την δόξα της Αυριανής στην πιο κακή της έκδοση, όπως και την δόξα της πιο δηλητηριώδους εσωκομματικής κλωτσοπατινάδας και ίντριγκας.

Μπράβο και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ και εις ανώτερα! Δείχνει σταθερά και όπως πάντα το δρόμο προς το μέλλον!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας