Θετική έκπληξη η Έκθεση έργων του Κυρ.Κατζουράκη στο Μέγαρο Ευνάρδου

1980
nor_soft

Μια έκθεση ζωγραφικής έκπληξη του Κυριάκου Κατζουράκη, με έργα των τελευταίων τραγικών χρόνων της πατρίδας μας, πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Μέγαρο Ευνάρδου επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στην Αθήνα.

Η έκθεση αποτελείται από 50 έργα με τίτλο “Αναφορά στην Γκουέρνικα”, όπου με επίκεντρο τον Πικάσο, ο Κατζουράκης δίνει το δικό του στίγμα συνδέοντας με ένα ιδιόμορφο αισιόδοξο βλέμμα, τραγικές στιγμές του παρελθόντος αποτυπωμένες από τον μεγάλο Πάμπλο, με τη τραγωδία που βιώνουμε σήμερα.

Ειδικά έλεγαν ότι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η Έκθεση των έργων του Κατζουράκη συγκαταλέγεται στις καλύτερες των τελευταίων μνημονιακών χρόνων.

Στα εγκαίνια της Έκθεσης παρευρέθηκαν πολλοί καλλιτέχνες, πολλοί φίλοι της ζωγραφικής, πρόσωπα με ιδιαίτερη βαρύτητα και προσφορά στο χώρο της τέχνης και πολλοί πολίτες.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία του εξαιρετικού κριτικού τέχνης Μάνου Στεφανίδη, ο οποίος και παρουσίασε σε επισκέπτες τα έργα της έκθεσης.

Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών ο Παν. Λαφαζάνης, ο Δημ. Στρατούλης και άλλα στελέχη της ΛΑ.Ε.

Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ερωτώμενος ότι με άριστα το 10 θα έβαζε ακριβώς 10 στην έκθεση του Κυριάκου και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον τελευταίο.

fznor_soft
fznor_soft
nor_soft
fznor_soft
fznor_soft
nor_soft
nor_soft
fznor_soft
nor_soft
nor_soft

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας