Εξαδέλφη 16χρονου: «Ήταν υγιής-Έκανε πρώτη δόση-Να μας πουν από τι έφυγε»

500
«Ήταν υγιής-Έκανε πρώτη δόση-Να μας πουν από τι έφυγε»

Συνεχίζεται να εξελίσσεται το δράμα στην Αρκαδία με τον χαμό του 16χρονου. Το 16χρονο παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο και μια εμπλοκή του εμβολιασμού σημαίνει ότι η έρευνα πρέπει είναι ενδελεχής.

Η εξαδέλφη πάντως του άτυχου παιδιού επιβεβαιώνοντας και τις πληροφορίες του pronews.gr, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεσπά και αναφέρει σε ανάρτησή της:

“Εχτές τα ξημερώματα. Έφυγε ο ξάδερφος μου, ένα υπέροχο παιδί, γλυκύτατο, καλοσυνάτο. Πάντα όλοι μας ότι και να του λέγαμε δεν μας χάλαγε χατίρι. Δεν τον έζησα πολύ καιρό, πάρα μόνο 2 χρόνια. Δεν ξέρουμε από τι έφυγε. Αλλά έκανε την Παρασκευή την πρώτη δόση του εμβολίου. Για να πάει σχολείο. Και να είναι καλυμμένος έστω και λίγο από τον ΚωρονοΪό. Και ο ξαδερφούλης μου. Έφυγε από το εμβόλιο. Γιατί ήτανε υγιέστατος δεν είχε κάτι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν τα κότσια, να μας πουν από τι έφυγε. Καλό παράδεισο ξαδερφούλη μου και το χώμα που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ. Πάντα θα βρίσκεσαι στης καρδίες μας”

 

 

Να σημειώσουμε ακόμη μια φορά πως δεν είναι ακόμα γνωστό το εάν ο θάνατος του εμβολίου έχει σχέση με τον εμβολιασμό του, παρόλα αυτά όπως τονίσαμε θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στις έρευνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας