Ενωτική Πρωτοβουλία με πανό στην Ακρόπολη: Ηands off our homes-Stop Auctions

1765
Ενωτική Πρωτοβουλία
Ενωτική Πρωτοβουλία με πανό στην Ακρόπολη: Ηands off our homes-Stop Auctions

Η κυβέρνηση χέρι-χέρι με τους δανειστές, τους τραπεζίτες και τα κερδοσκοπικά funds έχει επιδοθεί σε ένα ανελέητο πλιάτσικο της λαϊκής περιουσίας. Με πρόσχημα τη σωτηρία των τραπεζών έχει σχεδιάσει το ξεσπίτωμα χιλιάδων εξαθλιωμένων οικονομικά οικογενειών μόνο και μόνο γιατί αδυνατούν να πληρώσουν τα τοκογλυφικά δάνεια, τους δυσβάστακτους φόρους και τις εξοντωτικές ασφαλιστικές εισφορές.

Ήλθαμε σήμερα στην Ακρόπολη και υψώσαμε το πανό με σύνθημα Hands Off Our homes- Stop Auctions για να ακουστεί η φωνή μας παντού. Να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο η απόγνωση εκατοντάδων χιλιάδων νοικοκυριών που καθημερινά ζούν με το φόβο να μείνουν στο δρόμο, χάνοντας ό,τι με κόπο έχτισαν ολόκληρες γενιές.

Ο αγώνας μας για το δικαίωμα στη στέγη είναι πέρα για πέρα δίκαιος, γιατί είναι αγώνας για την αξιοπρέπεια. Κυβέρνηση και ΜΜΕ μας λένε μπαταχτσήδες, όλοι όμως ξέρουμε πως τα λαϊκά στρώματα που καταληστεύθηκαν δεν χρωστούν σε κανέναν. Με τα χρήματά τους έχουν σώσει, με τα δεκάδες δις ευρώ της φοροληστείας, τις τράπεζες, έχουν ξοφλήσει, με εκατοντάδες δις ευρώ της τοκογλυφίας, τους δανειστές.

Φτάνει, ως εδώ

Για να σώσουμε τα σπίτια μας, βγαίνουμε στους δρόμους πριν μας βγάλουν αυτοί.

Eνωτική Πρωτοβουλία Κατά των Πλειστηριασμών
Αθήνα, 7 Οκτώβρη 2018

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας