Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Παν.Λαφαζάνη στην Κέρκυρα

1661

Ο Παν. Λαφαζάνης, ο Στέφανος Σαμοϊλης, ο Λάμπρος Ντούσικος, ο Κώστας Τάσσος και ο  Σπύρος Προβατάς, το πρωί της Τρίτης (18/12) πραγματοποίησαν μεγάλη περιοδεία στη βόρειο Κέρκυρα.

Το πρωί επισκέφτηκαν το Λιβάδι Αγραφών και είχαν συνάντηση με κατοίκους του χωριού σε καφενείο όπου πραγματοποιήθηκε συζήτηση για την κατάσταση στο νησί, τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις της ΛΑ.Ε.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε επισκέφτηκε το ελαιοτριβείο της περιοχής και συζήτησε τα προβλήματα της πρωτογενούς παραγωγής και ειδικότερα της ελαιοπαραγωγής στο νησί και έδωσε συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους του ελαιοτριβείου για τις προσπάθειες τους και την καλή ποιότητα λαδιού την οποία επεξεργάζονται.

Η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας πήγε μετά στην Αχαράβη και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην Κασσιόπη όπου είχε συνάντηση και με τον Σύλλογο για την Προστασία του Ερημίτη, ο οποίος Ερημίτης είναι μια προστατευόμενη περιοχή μοναδικού κάλλους όχι μόνο για την Κέρκυρα αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Ο Παν. Λαφαζάνης με δηλώσεις του τόνισε την αμέριστη υποστήριξη της ΛΑ.Ε στον αγώνα για τη διαφύλαξη και προστασία του Ερημίτη, τον οποίο επιχειρεί να ξεπουλήσει το ΤΑΙΠΕΔ σε ιδιωτικά συμφέροντα για κερδοσκοπική χρήση.

Το απόγευμα της Τρίτης (18/12) ο Παν. Λαφαζάνης ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Κέρκυρα κατευθυνόμενος στο νότιο τμήμα της Κέρκυρας, όπου επισκέφθηκε κατά σειρά τους Αργυράδες, το Περιβόλι και την Λευκίμμη, όπου έτυχε θερμής υποδοχής απ’ όλο τον κόσμο.

   

    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας