Εθνικό έγκλημα οι διευκολύνσεις στους γκανγκστερισμούς Ισραήλ, Γαλλίας στη Συρία

5072
δεσφα

Παν. Λαφαζάνης: Να αποχωρήσουν τώρα οι ελληνικές ναυτικές δυνάμεις από την Ανατ. Μεσόγειο και να σταματήσουν οι ελληνικές διευκολύνσεις στις στρατιωτικές δράσεις ΗΠΑ, Ισραήλ και χωρών της ΕΕ.

Παν. Λαφαζάνης: Καταδικάζουμε τις γκανγκστερικές πολεμικές, κάτω από την ομπρέλα των ΗΠΑ, επιθέσεις του Ισραήλ και της Γαλλίας σε βάρος της Συρίας.

Παν. Λαφαζάνης: Είναι εθνικό έγκλημα, που εκθέτει την χώρα μας σε ανυπολόγιστους κινδύνους, το γεγονός ότι η εθελόδουλη κυβέρνηση Τσίπρα διευκολύνει αυτές τις γκανγκστερικές ιμπεριαλιστικές επιθέσεις κατά της Συρίας

 

«Καταδικάζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις απρόκλητες, γκανγκστερικές προβοκατόρικες και εμπρηστικές επιθέσεις μαχητικών του Ισραήλ και πυραύλων από γαλλικές φρεγάτες σε βάρος της Συρίας, επιθέσεις οι οποίες διευκόλυναν και την κατάρριψη του ρώσικου αεροπλάνου IL-20.

Εκφράζουμε την βαθύτατη ανησυχία μας από το γεγονός πως οι Δυτικοί ιμπεριαλιστικοί πολεμικοί γκανγκστερισμοί έχουν ανάψει την φωτιά του πολέμου στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Συρία, με άμεσο κίνδυνο να οδηγηθεί ολόκληρη η περιοχή σε γενικευμένο πόλεμο με ανυπολόγιστες καταστροφικές συνέπειες για την ίδια αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Αποτελεί εθνικό έγκλημα το γεγονός ότι στις ιμπεριαλιστικές πολεμικές επιδρομές σε βάρος της Συρίας έχουν έμμεση, πλην ενεργητικότατη, συμμετοχή οι αμερικανονατοϊκές βάσεις και οι στρατιωτικές διευκολύνσεις στην χώρας μας και στην Κύπρο, ενώ ελληνικά πολεμικά πλοία μετέχουν στις Νατοϊκές δυνάμεις και σε ασκήσεις που έχουν ως στόχο την Συρία και εκείνες τις δυνάμεις στο Μεσανατολικό χώρο που δεν συμβιβάζονται με την υποταγή στον αμερικάνικο και ευρωενωσιακό ιμπεριαλισμό.

Είναι αδιανόητο μια παραδομένη, αμερικανόδουλη και δορυφορική στα σιωνιστικά γεράκια του Ισραήλ κυβέρνηση, όπως η κυβέρνηση ΤσίπραΚαμμένου, να εκθέτει την χώρα μας και την ασφάλεια της σε μείζονες κινδύνους και περιπέτειες, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν τυχοδιωκτικές σκοπιμότητες των ΗΠΑ και των πιο αντιδραστικών κύκλων της ΕΕ.

Απαιτούμε να αποχωρήσουν όλες οι ελληνικές ναυτικές δυνάμεις από τους στρατιωτικούς σχηματισμούς του ιμπεριαλισμού στην Ανατολική Μεσόγειο.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει κάθε διευκόλυνση στις επιθετικές πολεμικές δραστηριότητες των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην περιοχή μας.

Διεκδικούμε την απαλλαγή της χώρας μας από τα αμερικανονατοϊκά δεσμά και αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα ελεύθερη, δημοκρατική, κυρίαρχη, ανεξάρτητη και φιλειρηνική.

Μια Ελλάδα που θα λειτουργεί ως μια ισχυρή γέφυρα φιλίας, ισότιμης συνεργασίας, αμοιβαίας ασφάλειας, εγγύησης των συνόρων και συνανάπτυξης στην Ανατολική Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή.

Μια τέτοια Ελλάδα αξίζει στον ελληνικό λαό και την νεολαία μας και μια τέτοια Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και περήφανη να προασπίσει αποτελεσματικά την ασφάλεια, την ευημερία του λαού μας, τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας και την ειρήνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας