Αυτά είναι τα ακίνητα της Κέρκυρας που περνούν στο Υπερταμείο

751
ακίνητα
Την πλήρη λίστα των ακινήτων με τοποθεσία και περιγραφή, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Στέφανος Σαμοΐλης, στέλεχος της ΛΑ.Ε. Κέρκυρας.

Τα ακίνητα αυτά αποκωδικοποιήθηκαν σύμφωνα με τα ΚΑΕΚ που ήταν στη λίστα του Υπουργείου Οικονομικών. Σύμφωνα με την απόφαση, 147 ακίνητα της Κέρκυρας μεταβιβάζονται στην ΕΤΑΔ Α.Ε.

Μέσα σε αυτά βρίσκονται το κτήριο στην Κάτω Κορακιάνα – Κρόκου, όπου το σχολικό Κέντρο Φαιάκων, το κτήριο στην περιοχή Τζάβρου, που στεγάζεται το Μουσικό Γυμνάσιο, το ξενοδοχείοπρώην Κέρκυρα Γκολφ απέναντι από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στις Αλυκές, οι εγκαταστάσεις του Βιολογικού και τα  γεωτεμάχια που συνορεύουν με τον βιολογικό στην περιοχή του Εμπορικού Κέντρου. οικοδομικό τετράγωνο στα Καρτέρια (Ευαγ. Ναπολέοντος), το Αεροδρόμιο, το Κλειστό Κολυμβητήριο, η αιγιαλίτιδα με την προβλήτα κάτω από την Ανάληψη, το πάρκιγκ και η αιγιαλίτιδα στη Βλαχέραινα,  η αιγιαλίτιδα πίσω από τον Ναυτίλο έως και τον Ανεμόμυλο και τον Φάρο, ο λόφος Αβράμη, η Βίλα Ρόσα, η Λαϊκή Αγορά, τα Παλιά Δικαστήρια, η Νομαρχία, ο ΝΑΟΚ, το κτήριο Καποδίστρια στα Μουράγια κ.α.

Στην κυριότητα του Υπερταμείου περνούν επίσης οι αρχαιολογικοί χώροι, όπως το παλιό και το Νέο Φρούριο, τα Παλαιά Ανάκτορα, ο Κήπος του Λαού, ο αρχαιολογικός χώρος της Νερατζίχας, η παλαιοχριστιανική έναντι της εισόδου του Μον-Ρεπό, το Μνημείο Μενεκράτους, το ψηφιδωτό του Ποσειδώνα δίπλα στην είσοδο της Παλαιόπολης κ.ά.

Δείτε τη λίστα αναλυτικά εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας