Απεργιακές κινητοποιήσεις σε Wind και Cyta ενάντια στις απολύσεις

922
wind

Σε κινητοποιήσεις ενάντια σε απολύσεις εργαζομένων προχωρούν σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων Wind και το Σωματείο Εργαζομένων Cyta Hellas.

Συγκεκριμένα το Πανελλήνιο Σωματείο ΠΑΣΕ WIND προχωρά σε 24ωρη απεργία ενάντια στις δύο απολύσεις εργαζομένων στο δίκτυο, ενώ το Σωματείο Εργαζομένων Cyta Hellas προχωρά σε τρίωρη στάση εργασίας από τις 9 π.μ. έως τις 12 ενάντια στις απολύσεις τριών εργαζομένων από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας στο κτίριο της Μεταμόρφωσης. Στα πλαίσια της στάσης εργασίας, το Σωματείο καλεί σε κινητοποίηση στο ΣΕΠΕ Νέας Ιωνίας στις 9 π.μ., όπου έχει οριστεί η επίλυση εργατικής διαφοράς.

Την 24ωρη απεργία στη Wind και τη στάση εργασίας στη Cyta στηρίζει και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής (ΣΕΤΗΠ).

Η απόφαση για την 24ωρη προειδοποιητική απεργία στην WIND πάρθηκε στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ στα πλαίσια της απεργίας θα γίνει και νέα Συνέλευση των εργαζομένων στις 10 π.μ., στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της Wind της Λεωφόρου Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας