Άδικο «μπλόκο» του ΣΤΕ στο αίτημα Κουφοντίνα για μεταγωγή στον Κορυδαλλό

450
στο αίτημα Κουφοντίνα για μεταγωγή

«Όχι» στο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για μεταγωγή του στις φυλακές του Κορυδαλλού, αυτή τη φορά από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Μη νόμιμο είναι το αίτημα των συνηγόρων του Δημήτρη Κουφοντίνα για μεταγωγή του από τις φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλού.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr, απορρίπτει το αίτημά του.

Το Συμβούλιο απέρριψε το αίτημα που κατέθεσαν οι συνήγοροί του μετά και τη σχετική εισήγηση – πρόταση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας.

Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελέας είχε προτείνει την απόρριψη του αιτήματος επαναμεταγωγής ως μη νόμιμο.

Ακόμη, στο σκεπτικό απορρίπτονται ως απαράδεκτα τα αιτήματα που στρέφονται κατά πράξεων διοικητικών οργάνων όπως της ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής και της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών (Κ.Ε.Μ.), καθώς το Συμβούλιο δεν έχει αρμοδιότητα ως Δικαστήριο εκτέλεσης της ποινής.

Γιατροί Κουφοντίνα: Κίνδυνος αιφνίδιου θανάτου

Εν τω μεταξύ, οι προσωπικοί γιατροί του Δημήτρη Κουφοντίνα καταγγέλλουν ότι «προφανώς καθ’ υπαγόρευση της κυβέρνησης» δεν τους έχει επιτραπεί να τον επισκεφθούν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους γιατρούς του, Θοδωρή Ζδούκο και Κατερίνα Ντουζέπη, όχι μόνο κινδυνεύει να πέσει σε κώμα, αλλά ελλοχεύει κίνδυνος αιφνίδιου θανάτου του.

Ο «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη», εδώ και 60 ημέρες πραγματοποιεί απεργία πείνας και τις τελευταίες 14 και δίψας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας