Ζητούν έρευνα και για τις σχέσεις του Μαργαρίτη Σχοινά με Κατάρ!

976

Στο στόχαστρο όχι μόνο δημοσιευμάτων αλλά πλέον και ευρωβουλευτών ο Έλληνας αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

Στο στόχαστρο όχι μόνο δημοσιευμάτων αλλά πλέον και ευρωβουλευτών βρίσκεται ο Έλληνας αντιπρόεδρος της κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.

Η πιο ανησυχητική επίθεση έπειτα από τις ιταλικές και της βελγικής εφημερίδες, είναι αυτή του Politico. Διά χειρός μάλιστα του Αρχισυντάκτη Nicholas Vinocur, που εδρεύει στις Βρυξέλλες.

Ο Nicholas Vinocur λοιπόν, αμέσως μετά το ερώτημα για το «ποιος είναι ο επόμενος» που θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για το τεράστιο σκάνδαλο, παραθέτει την «δράση» του Σχοινά υπέρ του Κατάρ!

Γράφει συγκεκριμένα:

Ποιος είναι ο επόμενος; Καθώς η σκόνη πέφτει, αρκετοί ευρωβουλευτές είπαν ότι αναμένουν περαιτέρω αποκαλύψεις. Η έρευνα της βελγικής αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη και σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα l’Echo, η αστυνομία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις δραστηριότητες της DROI, της υποεπιτροπής του Κοινοβουλίου για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Tweets του Σχινά: Γενικότερα, αξιωματούχοι που έχουν επανειλημμένα διαφημίσει τις εργασιακές μεταρρυθμίσεις του Κατάρ, όπως ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μαργαρίτας Σχοινάς, πρόκειται να αντιμετωπίσουν τον έλεγχο του κοινού.

Ακόμα πιο δεικτική όμως είναι η ανάρτηση της επικεφαλής της ευρωομάδας της αριστεράς, Manon Aubry, η οποία στοχοποιεί ευθέως τον Σχοινά για την σχέση του με το Κατάρ.

Δημοσιοποίησε μάλιστα τις συναντήσεις που είχε ο Μαργαρίτης Σχοινάς με αξιωματούχους από το Κατάρ, ζητώντας να διερευνηθεί προσωπικά ο Έλληνας επίτροπος. Έγραψε συγκεκριμένα σε προσωπικό της μύνημά στο Twitter:

«Θα ήταν επίσης χρήσιμο να εξεταστούν οι δεσμοί μεταξύ του Κατάρ και όλων των μελών των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων.

Για παράδειγμα, ο Έλληνας δεξιός Ευρωπαίος επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς έχει επίσης πολλαπλασιάσει τα ραντεβού και τους επαίνους για το εμιράτο»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας