Τεχνικός Al-Jazeera έχασε 19-μέλη(!)οικογένειας του από ισραηλινή επιδρομή στην Τζαμπαλίγια

714

Τουλάχιστον 19 μέλη της οικογένειας ενός τεχνικού του Al Jazeera έχασαν τη ζωή τους κατά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στον καταυλισμό της Τζαμπαλίγια.

Ο Μοχάμεντ Άμπου αλ Κούμσαν έχασε τον πατέρα του, τρία αδέλφια, τη νύφη και την κουνιάδα του, δώδεκα ανίψια και έναν θείο του.

«Τα ισραηλινά εγκλήματα κατά αμάχων δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Al Jazeera, εκφράζοντας ειλικρινή συλλυπητήρια στον υπάλληλό του.

Ταυτόχρονα απευθύνει έκκληση στη διεθνή κοινότητα να μεριμνήσει για την απονομή δικαιοσύνης στη μνήμη των αναρίθμητων αμάχων που έχουν βρει τον θάνατο στη Λωρίδα της Γάζας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο ανταποκριτής του Al Jazeera Ουαέλ αλ Νταχντού έχασε τη σύζυγο και δύο παιδιά του σε βομβαρδισμό του καταυλισμού Νουσεϊράτ.

Η ανακοίνωση του Al Jazeera αναφέρει:

Το Al Jazeera καταδικάζει απερίφραστα τον αποτρόπαιο και αδιάκριτο ισραηλινό βομβαρδισμό που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία 19 μελών της οικογένειας του αφοσιωμένου μηχανικού της SNG, Μοχάμεντ Αμπού Αλ Κουμσάν.

Αυτή η ασυγχώρητη πράξη, κατά τη διάρκεια της σφαγής στην Τζαμπάλια, στοίχισε τη ζωή στον πατέρα του Μοχάμεντ, στις δύο αδελφές του, σε οκτώ ανίψια και ανιψιές, στον αδελφό του, στη σύζυγο του αδελφού του και στα τέσσερα παιδιά τους, στη νύφη του και σε έναν θείο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον Μοχάμεντ και την οικογένειά του και στεκόμαστε αλληλέγγυοι μαζί τους αυτή την ώρα βαθιάς θλίψης και ζητάμε δικαιοσύνη και απόδοση ευθυνών για αυτή την παράλογη δολοφονία αθώων ζωών.

Τα ισραηλινά εγκλήματα κατά αμάχων δεν πρέπει να περάσουν χωρίς λογοδοσία και να αντιμετωπίσουν την πλήρη ισχύ της διεθνούς δικαιοσύνης.

Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να αντιμετωπίσει αυτή τη σοβαρή αδικία με τη μεγαλύτερη δυνατή σπουδή, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη στις οικογένειες του Μοχάμεντ Αμπού Αλ Κουμσάν και σε αμέτρητους άλλους αθώους πολίτες της Γάζας που έχασαν τους αγαπημένους τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας