Τα αφελή ερωτήματα του ”μνημονιακού” Κυρ.Βελόπουλου στον Κυρ.Μητσοτάκη

1384

Ο Κυριάκος Βελόπουλος , με ανακοίνωση του ”Γραφείου Τύπου” της ”Ελληνικής Λύσης”,  κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη  να δώσει εξηγήσεις για το πως καταφέρνει και πλουτίζει, την ώρα που η Ελλάδα και οι Έλληνες πτωχεύουν.

Ένας ιδιαίτερα κακεντρεχής μπορεί να έλεγε στον Κυρ.Βελόπουλο πως ο Κυρ.Μητσοτάκης διδάχθηκε αυτήν την τέχνη από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης , ο οποίος , πέραν των άλλων , προσέφερε ανεκτίμητο έργο ιδιαίτερα για την φτωχοποίηση και καταλήστευση του ελληνικού λαού , ψηφίζοντας στην Βουλή το πρώτο πτωχευτικό και καταστροφικό μνημόνιο του ΓΑΠ, ενώ στη συνέχεια ψήφισε , μαζί με Β.Βενιζέλο και Α.Σαμαρά , τον αρχιτραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο ως πρωθυπουργό-σωτήρα αυτής της χώρας,  πράγματα που άνοιξαν , το δρόμο και στο δεύτερο ανελέητο αποικιακό μνημόνιο σε βάρος της χώρας , όπως άνοιξαν και τις πύλες προς τον Κυρ.Βελόπουλο για τα άδυτα του κατεστημένου και την ”λαμπρή” μετέπειτα πορεία του ως άνθρωπο της εμπιστοσύνης της καθεστηκυίας τάξης  .   

Η απάντηση. όμως , αυτή στο ερώτημα της ”Ελληνικής Λύσης” για τον Κυρ.Μητσοτάκη δεν είναι καθόλου πειστική , διότι ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν χρειάζεται μαθήματα ειδικά σε αυτόν τον τομέα από άτσαλους ερασιτέχνες του είδους.

Διαθέτει μια μεγάλη οικογενειακή παράδοση στον γρήγορο και εύκολο πλουτισμό από εξαίρετους επαγγελματίες , την οποία ομολογούμε συνεχίζει και εμπλουτίζει θαυμάσια !

Κ.Μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας