Συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον… «τραγουδιστή» του ΝΑΤΟ, Νίκο Κοτζιά

1203

Οπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο επικεφαλής της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ Νίκος Κοτζιάς συναντήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (27/11) και δείπνησαν μαζί σε γνωστό εστιατόριο. Δεν έγινε γνωστός ο λόγος που κλείστηκε το ραντεβού αλλά προφανώς ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών στο πλαίσιο της επικείμενης συνεργασίας τους.

Tα παραπάνω σημειώνεται σε ρεπορτάζ υπενθυμίζοντας ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποδεχθεί -μέσω σχετικής επιστολής- την πρόσκληση που του είχε απευθύνει ο νυν πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συνεργασία.

 

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι Κίνηση Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ», δηλαδή ο Κοτζιάς, ο υπουργός Εξωτερικών επί ΣΥΡΙΖΑ (και άλλα πολλά), θέλει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ: «Η προώθηση του διαλόγου ανάμεσα στις δυνάμεις της προόδου είναι επιτακτική ανάγκη. Καλεί για άλλη μια φορά τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχει στο ΦΟΡΟΥΜ δημοκρατίας και διαλόγου».

ια να καταλάβετε τι εννοεί ο Κοτζιάς «πρόοδος» θα σας υπενθυμίσουμε εκείνο το βίντεο, από τον Μάιο του 2015 στην Αττάλεια της Τουρκίας. Ήταν μετά το τέλος της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών των χωρών μελών του ΝΑΤΟ. Θαυμάστε στο βίντεο παρακάτω τον «προοδευτικό» κύριο Κοτζιά, τον πρώην υπουργού Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο επιθυμεί να συνεργαστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Εμάς πάντως, μας φαίνεται λογική η προοπτική αυτής της συνεργασίας, στο πλαίσιο της συνέχειας της ΝΑΤΟφροσύνης του ΣΥΡΙΖΑ.

πηγη ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ & 902

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας