Στο Κίεβο ο Τσετσένος Καντίροφ με χιλιάδες στρατιώτες-«Όχι έλεος στους Ναζί»

1342
Όχι έλεος στους Ναζί

Ο ηγέτης των Τσετσένων, Ραμζάν Καντίροφ, μετέβη εσπευσμένα στο Κίεβο για να συντονίσει την τελική επίθεση κατάληψης της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Ο Καντίροφ έχει μεταβεί στο Κίεβο μαζί με το σύνολο των ενόπλων Δυνάμεων της Τσετσενίας. Αμφιβάλλουμε αν έχουν μείνει Τσετσένοι στρατιώτες πίσω στο Γκρόζνι.

Tις τελευταίες ημέρες αναχώρησαν για το Κίεβο ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας και του Στρατού της Τσετσενίας μαζί με χιλιάδες εθελοντές.

Το γεγονός πως το “alter-ego” του Β. Πούτιν, ο Ρ. Καντίροφ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα περίχωρα του Κιέβου, μόνο καλό δεν είναι για την ουκρανική πρωτεύουσα.

Είναι πολύ κακός οιωνός τόσο για το Κίεβο όσο και τους Ουκρανούς υπερασπιστές της πόλης. Οι Τσετσένοι θα εφαρμόσουν τακτικές Γκρόζνι.

Κατά την διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, στο Γκρόζνι λάμβαναν χώρα εντατικές στρατιωτικές προετοιμασίες.

Χιλιάδες Τσετσένοι έχουν αναχωρήσει από την πόλη ενώ ακόμη και χτες Il-76MD της Ρωσικής Αεροπορίας μετέφεραν ενισχύσεις προς την Λευκορωσία με τελικό σταθμό το Κίεβο.

Νωρίτερα, ο Καντίροφ απηύθυνε την τελευταία έκκληση προς τον Ουκρανό πρόεδρο, Β. Ζελένσκι λέγοντας:

“Αν πας προς το μέρος της Πολωνίας τότε σε περιμένει η μοίρα του Saakashvili.

Επικοινώνησε μαζί μου και σου εγγυώμαι πως θα βρω κοινό έδαφος για σένα και τον Β. Πούτιν.

Θα κανονίσω μια συνάντηση όπου θα μεταφερθούν οι αρμοδιότητες σου στον νόμιμο πρόεδρο Yanukovych”.

Δείτε βίντεο

 

Καντίροφ:”Μην δείξετε έλεος στους οπαδούς του Μπαντέρα”

Ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ρ. Καντίροφ βρέθηκε σε αστυνομικό τμήμα στα περίχωρα του Κιέβου το οποίο είχαν καταλάβει οι Τσετσένοι και είχαν υψώσει την σημαία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γκρόζνι, ο Καντίροφ έδωσε σαφείς εντολές να μην δείξουν έλεος σε κανέναν οπαδό του Μπαντέρα καθώς και στους προδότες Τσετσένους, όπως τους αποκάλεσε, που συντάχθηκαν με το πλευρό των δυνάμεων του Ζελένσκι.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε για τα τελικά σχέδια εφόδου στο Κίεβο καθώς και για τις εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα των μαχών στην Ουκρανία.

Από τα βίντεο φαίνεται πως δίπλα στον Ρ. Καντίροφ βρίσκεται ο Συνταγματάρχης Daniil Martynov, τον οποίο οι Ουκρανοί θεωρούσαν νεκρό εδώ και ημέρες.

Νωρίτερα ο Καντίροφ ανέφερε σε ρωσικό κρατικό σταθμό πως “δεν του άρεσε η αργή πρόοδος των στρατιωτικών επιχειρήσεων” και ζήτησε να “επιταχυνθούν άμεσα”.

“Αν ήμουν επικεφαλής των στρατιωτικών επιχειρήσεων θα είχα ήδη πάρει το Χάρκοβο και το Κίεβο και θα είχα υψώσει την σημαία μας εκεί” τόνισε ο Καντίροφ.

Δείτε βίντεο

 

Τσετσένοι και μισθοφόροι από Μέση Ανατολή στο Κίεβο

Την μάχη κατάληψης του Κιέβου θα αναλάβουν οι δυνάμεις των Τσετσένων μαζί με τους μισθοφόρους από Συρία και Μέση Ανατολή.

Oι Ρώσοι δημιουργούν ευέλικτες μονάδες ανταρτοπολέμου από εθελοντές που έχουν μεγάλη εμπειρία στον αστικό πόλεμο.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ρώσοι στρατολογούν κυρίως Κιρκάσιους και Τσετσένους που ζουν στη Συρία, την Ιορδανία και την Τουρκία.

Ο πρόεδρος της Τσετσενίας έχει καταφέρει να προσηλυτίσει πρώην ορκισμένους εχθρούς. Και μετά από μια σειρά διαπραγματεύσεων, χιλιάδες χθεσινά μέλη του ISIS ορκίστηκαν πίστη στον Καντίροφ.

“Και τώρα, φαίνεται, θα εμφανιστούν στα ουκρανικά μέτωπα και θα «χτυπήσουν τους Ναζί» μαζί με τους αποστάτες” αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ.

Όπως είχε αναφέρει το WarNews247, η Ουκρανία μετατρέπεται σε “νέο Αφγανιστάν”.

Δείτε βίντεο

 

Image

Image

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας