Σλοβακία-”Χοντραίνει” το παιχνίδι-Τα Δυτικά ΜΜΕ βλέπουν ”πολιτική εκμετάλλευση΄΄ από Πούτιν!!

678

Τελικά δεν είναι η …πόλωση που σκοτώνει…
Οι μυστικές υπηρεσίες σκοτώνουν!

✔️ Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μπρατισλάβας, η σύζυγος του ανθρώπου που πυροβόλησε τον πρωθυπουργό Robert Fico, ενώ προσπαθούσε να πετάξει κρυφά για τη Βαρσοβία. Είχε τεθεί σε κατ’οίκο περιορισμό και είχε απαγορευτεί η έξοδός της από τη χώρα, μετά τη σύλληψη του συζύγου της και την πρώτη ανάκρισή της.

✔️ Η συλληφθείσα είναι Ουκρανή και στον υπολογιστή της που κατασχέθηκε, υπάρχει αλληλογραφία της με τη μυστική υπηρεσία της Ουκρανίας SBU!

✔️ Πληροφορίες στη Σλοβακία, αναφέρουν ότι συνελήφθησαν επίσης ο οδηγός που τη μετέφερε κρυφά στο αεροδρόμιο και ο “διακινητής”!

✔️ Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθησαν επίσης 3 άνδρες της προσωπικής φρουράς του Fico, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι μέρος συνομωσίας ή για ανεπάρκεια στη διάρκεια της απόπειρας.

Δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, πέρα από το ότι “οι έρευνες και οι ανακρίσεις συνεχίζονται”

Πάντως ο Guardian σήμερα, σαν να … ήξερε ή … περίμενε κάτι, βγήκε δίνοντας το σύνθημα στη δυτική προπαγάνδα ότι “οι φίλοι του Πούτιν κεφαλαιοποιούν τους πυροβολισμούς κατά του Σλοβάκου πρωθυπουργού”

Για “Σχέδιο αποσταθεροποίησης της Σλοβακίας” μίλησε χτες βράδυ απευθυνόμενος στο λαό της χώρας, ο Σλοβάκος Υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Κάλινακ, που όλα δείχνουν ότι ανέλαβε τον συντονισμό της κυβέρνησης μετά την απόπειρα σε βάρος του πρωθυπουργού Robert Fico.

Ο Κάλινακ, προειδοποίησε ότι “Δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνική αρμονία όσο χρησιμοποιούνται συνομωσίες και ψέμματα” και κάλεσε τους Σλοβάκους σε “αυξημένη επαγρύπνηση κι ετοιμότητα”

✔️ Ο Κάλινακ ενημέρωσε για “βελτίωση της κατάστασης” του Φίτσο, που παραμένει στην εντατική και δήλωσε αισιόδοξος ότι “ο κίνδυνος για τη ζωή του, που ακόμα παραμένει, θα ξεπεραστεί τελικά”.
O Κάλινακ επίσης, δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος “αναπλήρωσης” του πρωθυπουργού, γιατί ο Fico έχει τις αισθήσεις του κι επικοινωνεί για όλα τα κρίσιμα θέματα.

 

Πιο καθαρός στις καταγγελίες του ήταν ο Štefan Harabin, πρώην επικεφαλής του Ανώτατου Δικαστηρίου και Υπουργός Δικαιοσύνης της Σλοβακίας, υποψήφιος στον 1ο γύρο των πρόσφατων προεδρικών εκλογών με 12% που στη συνέχεια υποστήριξε τον νεοκλεγέντα Peter Pellegrini:


“Αποβάλετε από την δημόσια ζωή τον Τύπο και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που υποστηρίζονται από τον Σόρος και χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό, και η πόλωση της κοινωνίας στη Σλοβακία θα τελειώσει μέσα σε μια εβδομάδα”

Ο Harabin, πρότεινε επίσης στον νέο Πρόεδρο Pellegrini, με βάση τις εξελίξεις, αμέσως μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του τον Ιούνιο, το πρώτο ταξίδι να είναι στη Μόσχα, αντί στην Τσεχία όπως συνηθίζεται!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας