Ρωσικό πυραυλικό χτύπημα σε αποθήκη με δυτικούς πυραύλους στην Οδησσό

1521
ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 24 Ιουνίου – RIA Novosti . Τα ρωσικά στρατεύματα εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση στην περιοχή ενός εργοστασίου κατασκευής βαρέων γερανών στην Οδησσό, όπου υπήρχε μια αποθήκη με πυραύλους δυτικής κατασκευής και βρίσκονταν ξένοι μισθοφόροι, δήλωσε στο RIA Novosti ο Σεργκέι Λεμπέντεφ, συντονιστής του υπόγειου οχήματος Nikolaev.
«Έφτασε στην Οδησσό προς το εργοστάσιο κατασκευής βαρέων γερανών Krayan, σύμφωνα με την Αντίσταση, το εργοστάσιο είχε μια αποθήκη με νέους πυραύλους που προμήθευσαν οι δυτικές χώρες. Το χτύπημα πραγματοποιήθηκε περίπου στις οκτώ το πρωί ισχυρή έκρηξη και μια στήλη μαύρου καπνού», είπε.
Ο συνομιλητής του πρακτορείου έδωσε φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν μια μεγάλη σκοτεινή στήλη καπνού.
Επιπλέον, πρόσθεσε ο Λεμπέντεφ, ξένοι μισθοφόροι δέχθηκαν επίθεση.
“Η επίθεση ήταν <…> ακριβώς για την άφιξη των αλλοδαπών Αναφέρουν ότι οκτώ έως δέκα από αυτούς χτυπήθηκαν από την άφιξη και τους αντιμετώπισαν κάποιοι μεγαλόσωμοι με στολή και πολίτες”. υπόγειος εργάτης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το χτύπημα πραγματοποιήθηκε από δύο πυραύλους Caliber και η ουκρανική αεράμυνα δεν λειτούργησε.
Ρώσος στρατιωτικός - RIA Novosti, 1920, 24/06/2024
Από τις 07:49 έως τις 08:15, σήμανε συναγερμός αεροπορικής επιδρομής στην περιοχή της Οδησσού . Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν εκρήξεις στην πόλη, αλλά δεν έδωσαν λεπτομέρειες.
Ως απάντηση στις επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε μη στρατιωτικούς στόχους, τα ρωσικά στρατεύματα πραγματοποιούν τακτικά στοχευμένες επιθέσεις σε θέσεις προσωπικού, εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και μισθοφόρων, καθώς και σε υποδομές: ενεργειακές εγκαταστάσεις, αμυντική βιομηχανία, στρατιωτικό διοίκηση και επικοινωνίες της Ουκρανίας . Την ίδια στιγμή, ο γραμματέας Τύπου της προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ έχει επανειλημμένα τονίσει ότι ο στρατός δεν επιτίθεται σε κτίρια κατοικιών και κοινωνικούς θεσμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας