Πρώτο επιβεβαιωμένο “Knife-Kill” στην Ουκρανία-Ρώσοι Spetsnaz εξόντωσαν περίπολο, ανατίναξαν αποθήκη όπλων!

1793

Το πρώτο επιβεβαιωμένο “Knife Kill” καταγράφηκε στην Ουκρανία.  Σύμφωνα με πληροφορίες ρωσικές ειδικές δυνάμεις Spetsnaz εκτέλεσαν επιχείρηση δολιοφθοράς στην περιοχή του Κουπιάνσκ.

Η πρώτη ρωσική ομάδα εξόντωσε την ουκρανική περίπολο ενώ μια δεύτερη διείσδυσε αρκετά βαθιά στην ουκρανική άμυνα καταστρέφοντας αποθήκες πυρομαχικών και οπλισμού.

Παράλληλα ένα drone κατέγραφε την επιχείρηση και μετέδιδε εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Δείτε το πρώτο βίντεο με την εξόντωση της ουκρανικής περιπόλου

Πιο αναλυτικά, μια ομάδα ρωσικών ειδικών δυνάμεων από την ομάδα στρατευμάτων «Δύση» διείσδυσε βαθιά στην άμυνα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Κουπιάνσκ για να καταστρέψει  μια αποθήκη φορητών όπλων του ουκρανικού στρατού. 

Η ομάδα κατάφερε να διεισδύσει στα μετόπισθεν των ουκρανικών στρατευμάτων, να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες, να ανατινάξει την αποθήκη όπλων και να επιστρέψει στην βάση της με ασφάλεια χωρίς απώλειες.

Οι λεπτομέρειες της επιχείρησης δεν αποκαλύπτονται, διευκρινίζεται μόνο ότι η αποθήκη περιείχε φορητά όπλα και βρισκόταν σε ένα από τα τμήματα της γραμμής επαφής στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ, δηλαδή κάπου στην περιοχή Χάρκοβο.

“Οι καιρικές συνθήκες, η διασπορά του εχθρού και οι σχηματισμοί μάχης μας επιτρέπουν να περάσουμε κρυφά από τη γραμμή επαφής- μάχης προς τις πίσω περιοχές. Συχνά δεν συναντάμε καν αντίσταση, γιατί είτε δεν μας προσέχουν καθόλου και μας μπερδεύουν με τους δικούς τους, είτε καταφέρνουμε να κάνουμε μια γρήγορη βόλτα και να καταστρέψουμε τους παρατηρητές επί τόπου” είπε ο ανώτερος αξιωματικός με το διακριτικό κλήσης «Froll» προσθέτοντας ότι μετά την ολοκλήρωση της αποστολής μάχης, η ομάδα επέστρεψε στις θέσεις της χωρίς απώλειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας