Πρώτη περίεργη, χωρίς αιτιολογία, διαγραφή βουλευτή από την Ζ.Κωνσταντοπούλου

1127

Την διαγραφή του βουλευτή Μιχάλη Χουρδάκη από την Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μάλιστα σε επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα ενημερώνει ότι του έχει ζητήσει να παραδώσει την έδρα εντός της εβδομάδος!

Μιχάλης Χουρδάκης

Ο Μ. Χουρδάκης εξελέγη βουλευτής στην Α Θεσσαλονίκης. Στις εκλογές του Μαΐου ο Μ. Χουρδάκης ήταν πέμπτος, αλλά η Ζ. Κωνσταντοπούλου τον ανέβασε στην πρώτη θέση και τον έκανε βουλευτή.

Υπογραμμίζεται ότι βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας είναι η μητέρα του Αρετή Παπαϊωάννου στη Β Θεσσαλονίκης. Και εκείνη είχε δεχθεί «κλωτσιά προς τα πάνω» από την Ζ. Κωνσταντοπούλου καθώς τον Μάιο ήταν δεύτερη και τον Ιούνιο τοποθετήθηκε στην πρώτη θέση.

Η επιστολή στον Τασούλα

Σε επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρει:

«Ο κ. Μιχάλης Κουρδάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας έως ότου παραδώσει την έδρα της Πλεύσης Ελευθερίας που κατέχει, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπως του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί. 

Οι λόγοι αφορούν την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο πολύ βαρύ έργο που αυτή έχει επωμιστεί και συνεχίζει να επιτελεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο» σημειώνει η πρόεδρος του κόμματος και εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του Μ. Χουρδάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας