Προς αναμέτρηση Ρωσίας-ΝΑΤΟ-Σε ισχύ η ρωσική «Οδηγία-135» που τρομάζει τη Δύση

1022
Προς αναμέτρηση Ρωσίας-ΝΑΤΟ

Νέες πληροφορίες υπάρχουν σχετικά με την εσπευσμένη μετάβαση του προέδρου της Ρωσίας, Β.Πούτιν, στο Κρεμλίνο πριν λίγες ημέρες. Σύμφωνα με πηγές έλαβε χώρα εκτόξευση “διαστημικού αντικειμένου” δύο ώρες μετά την άφιξη του Β.Πούτιν στο Κρεμλίνο στις 23.00 τοπική ώρα Μόσχας το Σάββατο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν πρόκειται για δορυφόρο αλλά μάλλον για “κάποιου είδους όπλου” που σχετίζεται με την εφαρμογή της “Οδηγίας 135” και την τελική μάχη μεταξύ ΝΑΤΟ-Ρωσίας.

Tί συμβαίνει με την “Οδηγία 135”

Την “Οδηγία 135” επανέφεραν στην δημοσιότητα κινέζοι αναλυτές σχετίζοντας την έναν πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας.

“Γύρω από την οδηγία αυτή επικρατεί μυστήριο. Οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν μπόρεσαν να αποκρυπτογραφήσουν το μήνυμα σχετικά με την “Οδηγία 135″ σε ένα μυστικό ρωσικό ραδιοκύμα” αναφέρουν οι Κινέζοι. Και προσθέτουν:

Ο ρωσικός σταθμός, γνωστός ως UVB-76, απασχολεί το μυαλό των ΝΑΤΟϊκών ειδικών εδώ και μισό αιώνα, αλλά ακόμα δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν το κείμενο που εκπέμπεται. Ο σταθμός εκπέμπει σε συχνότητα 4625 kHz και εκπέμπει σύντομα, μονότονα, επαναλαμβανόμενα σήματα όλο το εικοσιτετράωρο με ρυθμό περίπου 25 τόνων ανά λεπτό.

«Αν συντονίσετε τη συσκευή εγγραφής φωνής στα 4625 kilohertz, θα ακούσετε πολύ περίεργους ήχους», λένε Κινέζοι δημοσιογράφοι.

Επιπλέον, φωνές που μεταδίδουν μηνύματα στα ρωσικά ξεσπούν περιοδικά στον αέρα. Μερικές φορές πρόκειται για κάποιο είδος κρυπτογράφησης, για παράδειγμα, το μήνυμα: “66 65 23 45 POYARAF 02 17 45 17”.

Μερικές φορές σύντομες φράσεις, όπως “Αξιωματικός του κέντρου επικοινωνίας υπηρεσίας” Ντεμπούτο “, Σημαιοφόρος Ουσπένσκαγια. Έλαβε μια κλήση ελέγχου από τη Nadezhda. Κατανοητό».

Eκπέμπει από το 1970!

Η ακριβής ημερομηνία έναρξης της εκπομπής είναι άγνωστη, αλλά ο ραδιοφωνικός σταθμός άρχισε να μεταδίδει περίεργα μηνύματα στη δεκαετία του εβδομήντα. Από τότε, πολλοί ειδικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν τα μηνύματα και αναρωτιούνται για τον σκοπό του UVB-76, αλλά μάταια.

«Στην πραγματικότητα, στις μέρες του Ψυχρού Πολέμου, πολλές χώρες έμαθαν για τον μυστηριώδη σταθμό UVB-76. Εκείνη την εποχή, όλοι νόμιζαν ότι ήταν ο μυστικός κωδικός της Ρωσίας, οπότε τον παρακολουθούσαν καθημερινά, ελπίζοντας να λύσουν κάποια μυστήρια με αυτόν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούσαν ιδιαίτερα για αυτό το θέμα», λένε Κινέζοι αναλυτές.

Αυτή η ιδέα δεν είναι τόσο παράλογη, αφού εκείνη την εποχή πράκτορες από διαφορετικές χώρες χρησιμοποιούσαν το ραδιόφωνο για να επικοινωνούν. Στη συνέχεια, ειδικοί του ΝΑΤΟ εντάχθηκαν επίσης στη μελέτη του UVB-76. Αλλά η έρευνα απέβη άκαρπη, γεγονός που ανησύχησε πολύ τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους.

«Η αποτυχία τους κέντρισε περαιτέρω το ενδιαφέρον για την έρευνα και πίστευαν ότι όσο πιο δύσκολη ήταν η λύση του μυστηρίου, τόσο πιο σημαντική ήταν. Κανείς δεν πίστευε ότι ένας ρωσικός ραδιοφωνικός σταθμός θα μετέδιδε μηνύματα χωρίς νόημα κάθε μέρα», τονίζουν οι Κινέζοι.

Τί συνέβη το 2013 

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, το ενδιαφέρον για τον σταθμό άρχισε να εξασθενεί, αν και δεν σταμάτησε να εκπέμπει μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.

Tο 2013 όμως συνέβη κάτι που τάραξε πολύ τους αντιπάλους της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

«Το UVB-76 μετέδωσε συγκλονιστικά νέα: «Η Οδηγία 135 τέθηκε σε εφαρμογή»!

Αυτό το μήνυμα μπέρδεψε τους εκπροσώπους του ΝΑΤΟ: κανείς δεν κατάλαβε τι σημαίνει η μυστηριώδης “Οδηγία 135”. Κάποιοι ειδικοί αναφέρουν ότι πρόκειται για κάποιο είδος μυστικής αποστολής. Όπως και να έχει, κανείς δεν έχει καταφέρει ακόμη να αποκαλύψει το κωδικοποιημένο περιεχόμενο της εκπομπής UVB-76″ αναφέρουν οι Κινέζοι επιμένοντας πως το μυστήριο σχετίζεται με το ΝΑΤΟ.

Δείτε βίντεο

 

Κινέζοι αναλυτές: Η Ρωσία να προσέξει πολύ

“Η Ρωσία θα πρέπει να προσέξει πολύ τα λόγια του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, που ειπώθηκαν λίγο πριν από τη σύνοδο κορυφής της Μαδρίτης” αναφέρουν κινεζικά ΜΜΕ.

“Από την αρχή της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης, τα μέλη του ΝΑΤΟ έχουν εμπλακεί βαθιά σε αυτό που συμβαίνει. Οι χώρες της Συμμαχίας παρείχαν στο Κίεβο μεγάλη στρατιωτική βοήθεια, η οποία, στην πραγματικότητα, έκανε το ΝΑΤΟ δεύτερο εχθρό της Ρωσίας μετά την Ουκρανία στο ξέσπασμα της σύγκρουσης.

Πρόσφατα, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε δημόσια ότι ήταν ήδη σαφές σε όλους: το δυτικό στρατιωτικό μπλοκ θεωρεί τη Ρωσία απειλή για την ασφάλειά του. Φυσικά, τα μέλη του ΝΑΤΟ ήταν επιθετικά προς τη Μόσχα στο παρελθόν, αλλά η στρατηγική του 2010 προσδιόριζε τη Ρωσία ως στρατηγικό εταίρο. Τώρα ο Στόλτενμπεργκ επιβεβαίωσε επίσημα τη μη φιλική του θέση απέναντι στη Ρωσική Ομοσπονδία.

«Αυτή είναι προφανώς η πρώτη φορά από την έναρξη της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης που το ΝΑΤΟ κάνει δημόσια μια τόσο εχθρική δήλωση για τη Ρωσία».

Κινέζοι αναλυτές πιστεύουν ότι τα λόγια του γενικού γραμματέα περιέχουν μια προειδοποίηση που είναι επικίνδυνη για τη Μόσχα. Πιθανότατα, η δήλωση Στόλτενμπεργκ σχετίζεται άμεσα με την επικείμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 29 και 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με αυτούς, στη σύνοδο κορυφής της Μαδρίτης, οι χώρες του ΝΑΤΟ θα καταλήξουν σε συμφωνία για στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία και θα ανακηρύξουν επίσημα τη Ρωσία εχθρό τους. Ως εκ τούτου, η Μόσχα θα πρέπει να προσέξει τα λόγια του Στόλτενμπεργκ τα οποία περιέχουν μια επικίνδυνη προειδοποίηση.

«Εκτός από το να βλέπει τη Ρωσία ως απειλή για την ασφάλεια, ο Στόλτενμπεργκ είπε επίσης: Το ΝΑΤΟ πρέπει να είναι προετοιμασμένο για το γεγονός ότι η ρωσο-ουκρανική σύγκρουση θα διαρκέσει αρκετά χρόνια. Ακόμα κι αν το τίμημα είναι υψηλό, οι δυτικές χώρες δεν μπορούν να αρνηθούν τη στρατιωτική τους βοήθεια στην Ουκρανία».

Αυτό σημαίνει ότι το ΝΑΤΟ σκοπεύει να εμβαθύνει την ουκρανική σύγκρουση προμηθεύοντας το Κίεβο με όλο και περισσότερα όπλα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες του στρατιωτικού μπλοκ ελπίζουν με αυτόν τον τρόπο να εμποδίσουν τη Μόσχα να επιτύχει τους στόχους της ειδικής επιχείρησης.

“Στο εγγύς μέλλον, η Ρωσία θα πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τον πόλεμο που διεξάγουν οι δυτικές χώρες εναντίον της στο οικονομικό μέτωπο, αλλά και τον κίνδυνο επανεξοπλισμού  της Ουκρανία με δυνάμεις του ΝΑΤΟ” καταλήγουν.

Δεν είναι τυχαίες οι πρόσφατες δηλώσεις  του Σ.Λαβρόφ: “ΕΕ και ΝΑΤΟ προετοιμάζονται για πόλεμο ευρείας κλίμακας με την Ρωσία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας