Πρώην επικεφαλής CDC: “Ο Covid-19 έχει κατασκευαστεί σε εργαστήριο”!

1299

«Είναι ανθρώπινο δημιούργημα»

O πρώην διευθυντής του CDC Robert Ray Redfield Jr. σε δηλώσεις του σε Επιτροπή του Κογκρέσου αποκάλυψε ότι ο Covid-19 όντως δείχνει να είναι κατασκευασμένος σε εργσστήριο.

Η δήλωση αυτή έγινε σε σχέση με την έρευνα που έχουν ξεκινήσει Ρεπουμπλικανοί στο Κογκρέσο σχετικά με την πανδημία και την διαχείρισή της.

Ο Robert Ray Redfield Jr. είναι Αμερικανός ιολόγος πρώην διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και διαχειριστής του Οργανισμού για το Μητρώο Τοξικών Ουσιών και Νοσημάτων από το 2018 έως το 2021.

«Οι αλληλουχίες που χρησιμοποίησαν σ’ αυτά τα 12 νουκλεοτίδια για την αργινίνη, ήταν οι αλληλουχίες τριπλετών νουκλεοτιδίων της αργινίνης που κωδικοποιούσαν την ανθρώπινη αργινίνη!

Έτσι, για ποιον λόγο αυτός ο ιός έχει τις αλληλουχίες της ανθρώπινης αργινίνης εκεί κι όχι των νυχτερίδων;

Αυτό ήταν πολύ ανησυχητικό για μένα. Φαινόταν λες κι αυτός ο ιός ήταν κατασκευασμένος… ».

Αυτό που μένει να φανεί, είναι ποιος τον κατασκεύασε, για λογαριασμό ποιανού και τι ήθελε να πετύχει με αυτό.

O Ρεπουμπλικανός βουλευτής του Κογκρέσου Τζιμ Τζόρνταν κατηγόρησε ευθέως τον επικεφαλής της Ειδικής Ομάδας Κορωνοϊού του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες, Άντονι Φάουτσι, ότι πλήρωσε δύο εκ των κορυφαίων Αμερικανών επιστημόνων με 9 εκατομμύρια δολάρια για να πουν ψέματα για την προέλευση του κορωνοϊού!

Όπως σχολιάζουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ, υπάρχουν 9 εκατομμύρια λόγοι για τους οποίους δύο κορυφαίοι επιστήμονες άλλαξαν την θέση τους σχετικά με την θεωρία διαρροής του COVID από το εργαστήριο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας