Πράξη “τρομοκρατίας” η ανάρτηση φωτογραφίας Λαφαζάνη ως ”καταζητούμενου” στο Μουσείο ΑΕΚ

2432

Προφανώς με ευθύνη του Δ.Μελισσανίδη μιά μεγάλη επέτειος των 100 δοξασμένων χρόνων της ΑΕΚ χρησιμοποιήθηκε για να αναρτηθούν στο χώρο του Μουσείου της ΑΕΚ αυτήν τη λαμπρή μέρα ,  φωτογραφίες εν είδη καταζητουμένων και επικηρυγμένων  οι οποίες συνοδεύονταν από ψευδέστατο συκοφαντικό κείμενο , των Παν.Λαφαζάνη πρώην υπερυπουργού , Π.Σκουρλέτη πρώην υπουργού Ενέργειας, Α.Βασιλόπουλου πρώην δημάρχου Ν.Φιλαδέλφειας και Θανάση Μάλλιου πρώην δημοτικού συμβούλου Ν.Φιλαδέλφειας.

Η πρωτοφανής αυτή κίνηση η οποία θα αντιπροσωπεύει μια μελανή εικόνα, είναι ανάξια ενός ιστορικού μουσείου και μιας ιστορικής ομάδας που η ίδια και κυρίως οι φίλαθλοι της πάντα αγωνίστηκαν για το δίκιο, την δημοκρατία , την κοινωνική δικαιοσύνη και ποτέ δεν υποτάχθηκαν σε ενέργειες που υπηρετούν πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες απέναντι σε αγωνιστές  όπως π.χ. ο Παν.Λαφαζάνης .

Αγωνιστής που πρωτοφανώς στην ελληνική πολιτική ιστορία εγκατέλειψε υπουργεία για να μη ψήφισε καταστροφικά ολιγαρχικά και διαπλεκόμενα μνημόνια  , έχει καταδικαστεί άδικα μόνο αυτός από μια διεφθαρμένη πολιτική και  ολιγαρχική σκηνή  , σε 18 μήνες φυλάκιση για τους αγώνες του κατά των πλειστηριασμών φτωχών οικογενειών , έχει στην πλάτη του άλλες δυο δίκες γι αυτό το ζήτημα , καταζητείται από τους Ουκρανοναζί του Κιέβου ενταγμένος σε δημόσια ουκρανική λίστα , δήθεν τρομοκράτης επειδή υπεράσπιζε από το 2014 τους ρωσόφωνους της Ουκρανίας από τις διώξεις και τις δολοφονίες των Αζοφιστών κλπ κλπ.

Όπως μας διαβεβαίωσε ο Παν.Λαφαζάνης , ο οποίος μόλις ένα εξάμηνο πρόλαβε να μείνει υπουργός για να σεβασθεί την πατρίδα και την λαϊκή ψήφο , ουδέποτε καταφέρθηκε κατά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και πολύ περισσότερο δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να εφαρμόσει τα νόμιμα για την κατασκευή του με τρόπο ώστε να μην μπορεί αυτό το γήπεδο να καταστεί επίκεντρο κοινωνικών διαμαρτυριών και αμφισβητήσεων από εχθρούς και άσπονδους φίλους της ομάδας.

Ο Παν.Λαφαζάνης μας διαβεβαίωσε ότι οι αθλιότητες και οι αγυρτείες σε βάρος του, οι οποίες έχουν άλλα κίνητρα , άλλες αφορμές και άλλα ζητούμενα , δεν θα περάσουν ! Όπως δεν θα περάσουν οι νέου τύπου απειλές και τρομοκρατία που παραπέμπει σε άλλες εποχές .

Τέλος, ο Παν.Λαφαζάνης επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του για την υπεράσπιση του.

Το Μουσείο της ΑΕΚ ανήκει πρώτα απ’ όλα στους φιλάθλους της και στον ελληνικό λαό που συνέβαλε με δημόσιο χρήμα στην κατασκευή του.

Κ.Μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας