Πατέρας θυμάτων Τεμπών-«Πού βρήκαν οι κατηγορούμενοι τα εκατομμύρια της εγγύησης ; »

967

Ο Ν.Πλακιάς έχασε τις κόρες του στα Τέμπη και ρωτά: <<Πού βρήκαν τα τα στελέχη του ΟΣΕ τα εκατ. ευρώ της εγγύηση για να μην προφυλακιστούν >>

Μείζον και κρίσιμο ζήτημα θέτει ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο έγκλημα των Τεμπών: Ζητά την άμεση παρέμβαση της εισαγγελίας Αθηνών για το «πόθεν έσχες» των εκατομμυρίων ευρώ που θα πληρώσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι του ΟΣΕ για να αφεθούν ελεύθεροι.

Έως τώρα έχουν απολογηθεί συνολικά πέντε εμπλεκόμενοι από τους τουλάχιστον 23 που αρχικά έχουν κατηγορηθεί από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και έως τώρα έχουν επιβληθεί εγγυοδοσίες συνολικού ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Να υπενθυμιστεί πως αφέθηκαν ελεύθεροι χθες με εγγυήσεις – μαμούθ, δυο ακόμη κατηγορούμενοι για τη σύμβαση 717 η οποία αφορά στη σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού δικτύου και συνδέεται με το έγκλημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δυο κατηγορούμενους από την πλευρά της ΕΡΓΟΣΕ, οι οποίο αφού απολογήθηκαν με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγυοδοσίες 800 και 900 χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα, καθώς και με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας