Οι Ρώσοι…κατεδαφίζουν τον ουκρανικό στρατό με τα T90M

4733

Ανυπέρβλητη δύναμη πυρός για το νέο μοντέλο πολέμου.

Το μοντέλο T-90M 2017, το οποίο ονομάζεται επίσης Proryv-3, είναι μία αναβαθμισμένη εκδοχή της έκδοσης εξαγωγής των βασικών αρμάτων μάχης T-90MS.

Απολύτως συντριπτική δύναμη πυρός από τα ρωσικά άρματα μάχης T – 90M, που καταστρέφουν ουκρανικά αντιαρματικά όπλα και τεθωρακισμένα οχήματα.
Μάλιστα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε οπτικό υλικό με τα T-72B3M, T-72BM και T-90M να καταστρέφουν θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
«Για να εξασφαλίσουμε την προέλαση των μηχανοκίνητων μονάδων, τα πληρώματα των αρμάτων μάχης T-90, κατευθύνθηκαν στην πρώτη γραμμή της άμυνας του εχθρού στην Ανατολική Ουκρανία και εξαπέλυσαν ισχυρό πλήγμα.
Οι θέσεις των αντιαρματικών όπλων και των τεθωρακισμένων του εχθρού καταστράφηκαν από το πυροβόλο των 125 χιλ που φέρει το τανκ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.
Το Τ -90 κατέστρεψε μία πυροβολαρχία του ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Το μοντέλο T-90M 2017, το οποίο ονομάζεται επίσης Proryv-3, είναι μία αναβαθμισμένη εκδοχή της έκδοσης εξαγωγής των βασικών αρμάτων μάχης T-90MS, τα οποίο αναπτύχθηκαν και σχεδιάστηκαν από την ρωσική εταιρεία Uralvagonzavod.
To μοντέλο T-90M 2017 είναι βελτιωμένο ως προς τους τομείς προστασίας, ευκινησίας και δύναμης πυρός.
Το τανκ δοκιμάστηκε από τον ρωσικό στρατό κατά την διάρκεια στρατιωτικής άσκησης στην Zapad-2017, η οποίο έλαβε χώρα από τις 14 έως τις 20 Σεπτεμβρίου του 2017.
Το άρμα μάχης αναβαθμίστηκε με βάση την εμπειρία μάχης που έλαβαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στις επιχειρήσεις στην Συρία, όπως γράφει η Pravda.

Οπλισμός

Ο βασικός οπλισμός του μοντέλου T-90M 2017 Proryv-3 περιλαμβάνει ένα 125 χιλιοστών 2Α46Μ-4 λειόκαννο όπλο, ικανό να εκτοξεύει κανονικά πυρομαχικά αλλά και τους αντιαρματικούς κατευθυνόμενους πυραύλους Refleks.
Το βασικό 125 χιλιοστών όπλων σταθεροποιείται με αποτέλεσμα να επιτρέπει στο T-90M να ρίχνει εν κινήσει με μεγάλη πιθανότητα επιτυχούς πρώτου πλήγματος.
Μίας από τις σημαντικότερες βελτιώσεις στον τομέα του οπλισμού είναι η χρήση μίας τηλεκατευθυνόμενης βάσης όπλων, η οποία βρίσκεται πίσω από την καταπακτή του διοικητή και είναι οπλισμένη με ένα NSVT 12,7 χιλιοστών βαρύ πολυβόλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας