Ο Έ.Μασκ σταματάει εξαγορά Twitter-Αρνήθηκε να του επιβεβαιώσει ύψος των spam-bots!

587
Ο Έ.Μασκ σταματάει εξαγορά Twitter

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Έλον Μασκ ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στη συμφωνία των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά της Twitter Inc, αφού το πασίγνωστο social media αρνήθηκε να του επιβεβαιώσει τον πραγματικό αριθμό των spam bots.

Σε δήλωση που δόθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, εκπρόσωποι του Μασκ ανέφεραν ότι το Twitter «φαίνεται ότι έκανε ψευδείς και παραπλανητικές δηλώσεις» και απέτυχε επίσης να παράσχει δεδομένα και πληροφορίες που ζήτησε ο Μασκ για να του επιτρέψει να «κάνει μια ανεξάρτητη αξιολόγηση της επικράτησης ψεύτικων ή ανεπιθύμητων λογαριασμών» στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το Twitter αγνόησε τα αιτήματα του κ. Μασκ, μερικές φορές τα απέρριψε για λόγους που φαίνονται αδικαιολόγητοι, και μερικές φορές ισχυρίστηκε ότι συμμορφώθηκε ενώ έδωσε στον επικεφαλής της εταιρείας διαστημικής τεχνολογίας SpaceX ελλιπείς ή μη χρήσιμες πληροφορίες», αναφέρει επίσης η δήλωση.

Η τιμή της μετοχής του Twitter υποχώρησε κατά 6%, μετά τη γνωστοποίηση της είδησης.

Η ανακοίνωση ρίχνει τίτλους τέλους στη σεναριολογία για τη συμφωνία «μαμούθ», αφού ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ήρθε τον περασμένο Απρίλιο σε συμφωνία για την εξαγορά του Twitter αλλά στη συνέχεια την ανέστειλε έως ότου ο κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποδείξει ότι τα spam bots αντιπροσωπεύουν ποσοστό μικρότερο του 5% των συνολικών χρηστών του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας