Με διαμαρτυρία στη Βουλή απαίτησαν την απόσυρση της φορολογικής αφαίμαξης

672

«Πάρτε πίσω το φορολογικό έκτρωμα», απαιτούν με συγκέντρωση αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής (ΟΒΣΑ), άλλες Ομοσπονδίες, Σωματεία και Ενώσεις ΕΒΕ, η Επιτροπή Αγώνα Μισθωτών και Αυτοαπασχολουμένων Επιστημόνων και το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων.

Ενώ στην Ολομέλεια της Βουλής συνεχιζόταν η συζήτηση για το κυβερνητικό νομοθέτημα που απογειώνει τη φορο-λεηλασία, σωματεία και φορείς «καταψήφισαν» στην πράξη τις διατάξεις – ταφόπλακα για το εισόδημά τους και απαίτησαν αφορολόγητο όριο, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, μέτρα προστασίας από την ακρίβεια.

«Είμαστε εδώ για να πούμε στους βουλευτές να μην σηκώσουν το χέρι τους να ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα. Ακόμα κι αν ψηφιστεί θα κάνουμε τα πάντα για να μην εφαρμοστεί», είπε ο Θανάσης Καλαμπαλίκης, πρόεδρος της ΟΒΣΑ.

Κάλεσε τους επαγγελματίες σε οργάνωση και αγώνα για να μείνουν οι φορομπηχτικές διατάξεις στα χαρτιά, καθώς και σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο που οργανώνουν συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων την Παρασκευή 15 Δεκέμβρη ενάντια στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό.

Σε νέα απεργία την Πέμπτη 7 Δεκέμβρη προχωρούν οι αυτοκινητιστές ταξί στην Αττική μετά από απόφαση του ΣΑΤΑ.

Στις 5 μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση με τα ταξί στη συμβολή Σπ. Πάτση και Λ. Καβάλας, θα ακολουθήσει πορεία ως το Σύνταγμα που θα γίνει κινητοποίηση στη Βουλή.

Οι αυτοκινητιστές πραγματοποίησαν μεγάλη κινητοποίηση την Τετάρτη με αυτοκινητοπορεία στο υπουργείο Μεταφορών.

ΠΗΓΗ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ – 902.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας