Μαρία Καρυστιανού για Μητσοτάκη: «Είναι δυνατόν να μιλά για θεωρίες συνωμοσίας;»

609

Σε συνέντευξη της, η Μαρία Καρυστιανού, η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, σχολίασε την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Κάθε φορά λέω ότι πρέπει να παίρνω ένα ηρεμιστικό πριν ακούσω τον κ. Μητσοτάκη να μιλάει για τα Τέμπη. Το ξεχνάω όμως δυστυχώς και κάθε φορά έχω τις ίδιες παρενέργειες.», είπε αρχικά.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» του καναλιού TRT, είπε «Δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα που έχω σχηματίσει εγώ για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Πάλι βγήκε αλαζονικά να μας πει πως αν γύριζε ο χρόνος πίσω, δεν έχει μετανιώσει που δεν συμμετείχε σε κάτι ώστε να αποτραπεί αυτό το τραγικό συμβάν στην Ελλάδα.»

«Μας είπε ότι δεν θα άλλαζε κάτι στις δράσεις που έγιναν»

Η ίδια πρόσθεσε πως «Μας είπε ότι δεν θα άλλαζε κάτι στις δράσεις που έγιναν επί του πεδίου, γιατί όπως καταλαβαίνετε τα στοιχεία που έπρεπε να συγκαλυφτούν, δεν θα άλλαζε κάτι, όλα τα ίδια που έκανε, ίσως λίγο πιο προσεκτικά, αλλά θα φρόντιζε να βουλώσει το στόμα μας πολύ πιο νωρίς.»

Και συνέχισε: «Είναι δυνατόν, τόσους μήνες μετά, με όλα αυτά που βγαίνουν στο φως να τολμάς να μιλάμε για ”θεωρίες συνωμοσίας”; Τελικά όποτε ακούμε ”θεωρία συνωμοσίας” από τον ίδιο και την παράταξή του θα καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για την πλήρη πραγματικότητα που ΔΕΝ θέλουν ούτε να την ακουμπήσουμε, ούτε να την σχολιάσουμε, ούτε να την αναλύσουμε. Αυτό λοιπόν που θέλουμε να κρύψουμε πολύ καλά, το ονομάζουμε θεωρία συνωμοσίας και τελείωσε…».

Γιατί δεν παρακολούθησε όλη τη συνέντευξη

Στην συνέχεια, η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών αποκάλυψε πως δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει όλη την πρόσφατη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη.

«Καταρχήν εκνευρίστηκα από το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά η συνέντευξη έγινε σε πολύ ασφαλές περιβάλλον, με δημοσιογράφο ένα συγγενικό του πρόσωπο, αυτό είναι τραγικό, γελοίο, αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό, έστω και ως θεατής, οπότε είδα αποσπασματικά…».

«Ο μοναδικός μας στόχος, είναι ένας»

Τέλος, η Μαρία Καρυστιανού επανέλαβε για ακόμα μία φορά τον στόχο της: «Κάθε μέρα μας, είναι ένας συνεχιζόμενος Γολγοθάς, όχι μόνο για το πένθος αλλά και για τη διαρκή αγωνία να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε, να δικαιώσουμε τα παιδιά μας.

Ο μοναδικός μας στόχος, είναι ένας. Να καταφέρουμε να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι.Να μην γλυτώσει κανένας από τους εμπλεκόμενους σε αυτό το διπλό έγκλημα- της δολοφονίας 57 ανθρώπων και της συγκάλυψης του εγκλήματος…».

Δείτε το βίντεο

Ειδήσεις Σήμερα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας