Κυβέρνηση και Β.Μαρινάκης διαψεύδουν δημοσίευμα για επικοινωνία Μ.Γκραμπόφκσι με τον επιχειρηματία

454

«Για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας», δηλώνει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, καθώς, όπως αναφέρει, «η εφημερίδα “Εστία” δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη».

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ που κυκλοφορεί την Κυριακή κάνει λόγο για sms που έλαβε ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης από τη σύζυγο του πρωθυπουργού, με το οποίο του ζητούσε «να τα βρουν» και να «ακούσει» τους υπουργούς, δηλαδή τους κυρίους Παπασταύρου-Μπρατάκου που τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο υπουργοί παραιτήθηκαν ή τους παραίτησαν μόλις η «αποστολή» τους αποκαλύφθηκε.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας» το οποίο θεωρεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Μαρινάκης θα προβεί σε νομικές ενέργειες αύριο.

Σύμφωνα με τον Παύλο Μαρινάκη«όπως προκύπτει και από την επίσημη διάψευση του εκδότη του iefimerida.gr κ. Χρήστου Ράπτη, τα όσα αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της “Εστίας” είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας.

Έχοντας εξαντλήσει, πλέον, κάθε μέθοδο που έχουν επιστρατεύσει, τώρα στρέφονται, για μία ακόμη φορά, κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν τον στόχο τους – που δεν είναι άλλος από το να ρίξουν τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ξεχνούν ότι και στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει το ίδιο, αλλά στο τέλος η αλήθεια έλαμψε. Λησμονούν ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αμετανόητοι, επιμένουν στη λάσπη, στη συκοφαντία και μάλιστα δεν διστάζουν να ακολουθήσουν και πάλι την πιο ανήθικη τακτική που είναι η στοχοποίηση συζύγων και οικογενειών.

Δυστυχώς για εκείνους και για όσους κρύβονται από πίσω τους, το μόνο θύμα και σε αυτή την απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, είναι η προσωπική αξιοπιστία τους. Ας μην συζητήσουμε για τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Αυτή, την έχουν ήδη διαγράψει από την προσωπική τους ατζέντα», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας