Κλάους Σβαμπ: Ο πόλεμος στην Ουκρανία φέρνει το Great Reset!

3930

«Θα αλλάξουμε το μέλλον»

Ο ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Κλάους Σβαμπ κατά την συνεδρίαση του WEF στο Νταβός αναφερόμενος στον πόλεμο στην Ουκρανία είπε:

«Αυτός ο πόλεμος είναι πραγματικά ένα σημείο καμπής στην ιστορία και θα αναδιαμορφώσει το πολιτικό και οικονομικό μας τοπίο για τα επόμενα χρόνια».

Oι διεθνιστές ετοιμάζονται να εφαρμόσουν ότι δεν πρόλαβαν με την πανδημία του κορωνοϊού για να επιβάλουν το Great Reset.

Η φτώχεια και η οικονομική αποσάθρωση που φέρνουν οι αντι-ρωσικές κυρώσεις είναι η νέα μεγάλη αφορμή για τους διεθνιστές να προχωρήσουν το υπόλοιπο των σχεδιασμών τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, ο κόσμος βρίσκεται «στο τέλος της χειρότερης υγειονομικής καταστροφής των τελευταίων εκατό ετών – του COVID-19».

Ο Κ.Σβαμπ είπε επίσης ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και της προστασίας της φύσης «Το μέλλον δεν συμβαίνει απλά το μέλλον διαμορφώνεται από εμάς»,

«Ας ξεκαθαρίσουμε ότι το μέλλον δεν συμβαίνει απλώς το μέλλον διαμορφώνεται από εμάς, από μια ισχυρή κοινότητα, όπως εσείς σε αυτήν εδώ την αίθουσα έχουμε τα μέσα για να βελτιώσουμε την κατάσταση του κόσμου.

Ωστόσο, δύο προϋποθέσεις είναι απαραίτητες:

Η πρώτη είναι να ενεργήσουμε όλοι ως μέτοχοι από τις μεγαλύτερες κοινότητες, δεν υπηρετούμε μόνο τα προσωπικά μας συμφέροντα, αλλά υπηρετούμε την κοινότητα

Αυτό το ονομάζουμε: ευθύνη των μετόχων!

Η δεύτερη ότι συνεργαζόμαστε για πρωτοβουλίες προσανατολισμένες στην επίτευξη προόδου σε σχέση με συγκεκριμένα θέματα της παγκόσμιας ατζέντας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας