Ιστορική ομιλία Β.Πούτιν-«H Δύση χάνει-Ο πλανήτης θα πληρώσει τα λάθη της»

3281

“Η Δύσης έκανε το μοιραίο λάθος – Χάνει τον πόλεμο”

Μια ομιλία η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί ως “ιστορική”, λόγω των εξελίξεων που έρχονται, εκφώνησε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β. Πούτιν ο οποίος μίλησε για το “τέλος της δυτικής κυριαρχίας” και για “συνέπειες που θα πληρώσει όλος ο πλανήτης”

Ο Β.Πούτιν ουσιαστικά ανακοίνωσε το τέλος των “Ολιγαρχών” και την εφαρμογή μοντέλων εθνικοποίησης και “σοβιετικής αναδιανομής”. 

Μίλησε για «προδότες και μπάσταρδους», για «πέμπτη φάλαγγα», ενώ έκανε λόγο για «αυτοκάθαρση της κοινωνίας» στη Ρωσία.

“Όλος ο κόσμος θα πληρώσει τις φιλοδοξίες της Δύσης”

“Θέλω οι πολίτες της Δύσης να με ακούσουν. Προσπαθούν να σας πείσουν ότι όλες οι δυσκολίες είναι αποτέλεσμα εχθρικών δράσεων της Ρωσίας. Ότι χρειάζεται να πληρώσετε το τίμημα για την μάχη εναντίον της μυθικής ρωσικής απειλής. Είναι όλα ψέματα.

Η αλήθεια είναι ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άνθρωποι στην Δύση είναι το αποτέλεσμα ετών δράσεις των κυρίαρχων ελίτ της Δύσης. Τα λάθη τους, οι φιλοδοξίες τους και η μυωπία τους.

Αυτές οι ελίτ δεν σκέφτονται πως θα βελτιώσουν τις ζωές των πολιτών τους, έχουν εμμονή με τα εγωιστικά τους συμφέροντα και τα υπερκέρδη τους».

Τώρα όλος ο πλανήτης θα πληρώσει για τις φιλοδοξίες της Δύσης, για τις προσπάθειες τους να διατηρήσουν την κυριαρχία τους στον κόσμο.

Δείτε ένα απόσπασμα της ομιλίας του στο βίντεο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας