Η παρακμάζουσα και καταρρέουσα Ευρώπη βρήκε κι άλλον ”προστάτη”-Το Ισραήλ!!!

817

Μετά τις ΗΠΑ και το Ισραήλ εμφανίσθηκε ως αυτόκλητος ”σωματοφύλακας” της Ευρώπης απέναντι στην ”αυτοκρατορία του κακού”.  Από την πολύ προστασία είναι βέβαιο ότι η κινδυνεύουσα να πνιγεί Ευρώπη θα πάει στον πάτο μια ώρα    αρχύτερα !!!

N.Z.

Η πρώτη απευθείας επίθεση του Ιράν σε ισραηλινό έδαφος ισοδυναμεί με «κήρυξη πολέμου», σχο΄λιασε ο Ισραηλινός πρόεδρος, Ισαάκ Χέρτσογκ, σε συνέντευξή του στο Sky News, ενώ πρόσθεσε πως η χώρα του προστατεύει την Ευρώπη από την «αυτοκρατορία του κακού».

«Προστατεύουμε την Ευρώπη από αυτή την αυτοκρατορία το κακού και είναι καιρός να γίνει σαφές αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Είναι καιρός ο κόσμος να αντιμετωπίσει αυτή την αυτοκρατορία του κακού στην Τεχεράνη και να ξεκαθαρίσει στο ιρανικό καθεστώς πως αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι, πως αυτό είναι απαράδεκτο», επέμεινε.

Οι Χούθι πυροδοτούν κύμα ακρίβειας σε όλο τον κόσμο

Εξαπέλυσε επίσης βολές εναντίον των ανταρτών Χούθι της Υεμένης, που υποστηρίζονται από το Ιράν, διότι κατ’ αυτόν αυξάνουν το κόστος ζωής σε όλο τον κόσμο εξαπολύοντας επιθέσεις εναντίον πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα και στον Κόλπο του Άντεν, ενώ στάθηκε στην ιρανική βοήθεια στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στον πόλεμο στην Ουκρανία, όπου χρησιμοποιούνται drones ιρανικού σχεδιασμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας