Πραγματικός ΣΥΡΙΖΑ , ήταν και είναι ο αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ και όχι τα μορφώματα του ”αρχικωλοτούμπα ” Αλ. Τσίπρα , του εξευτελιστικά καταρρεύσαντος ΣΥΡΙΖΑ του Σωκρ. Φάμελλου και των τριών ανεκδιήγητων μνημονιακών ”ορφανών ” του Αλ. Τσίπρα και δελφίνων τώρα του σαπισμένου Συριζαϊκού πολιτικού πτώματος ( της Ρ. Δούρου , του Ν. Παπά και του Π. Πολάκη ).
Δεν αναφέρομαι φυσικά σε όσα ανιδιοτελή και έντιμα μέλη έχουν απομείνει στον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα βλέπουν την παρακμή και τον πλήρη διασυρμό της άλλοτε κραταιάς παράταξης που μπορούσε ν’ αλλάξει τη μοίρα της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.
Ο μόνος πραγματικός ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παν. Λαφαζάνης και όσοι έφυγαν μαζί του από τον ΣΥΡΙΖΑ αρνούμενοι να ψηφίσουν το 3ο μνημόνιο και μαζί με το τελευταίο να επικυρώσουν τα δυο προηγούμενα κατάπτυστα μνημόνια .
Σε ερώτηση μας ο Π.Λαφαζάνης μας είπε ” Με την διάλυση ΣΥΡΙΖΑ και την εμφάνιση του διαπλεκόμενου και παραδομένου στα αρπακτικά και αδίστακτα ξένα και εγχώρια συμφέροντα σχήματος Τσίπρα , η ιστορία δεν τελειώνει .
Μόλις τώρα αρχίζει.
Η υπόσχεση για μια νέα ανεξάρτητη και δίκαι Ελλάδα παραμένει ανοικτή και είναι άκρως επίκαιρη
Κ.Μ.












































